Mergi direct la conținut »
Mihai Neșu s-a întors la Utrecht. Primirea emoționantă pe care i-au făcut-o olandezii | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mihai Neșu s-a întors la Utrecht. Primirea emoționantă pe care i-au făcut-o olandezii | VIDEO

Mihai Neșu s-a întors la Utrecht. Primirea emoționantă pe care i-au făcut-o olandezii | VIDEO

Mihai Neșu s-a întors la Utrecht. Primirea emoționantă pe care i-au făcut-o olandezii. Mihai Neșu a fost, joi seară, la Utrecht, locul unde, cu 7 ani în urmă a suferit teribilul accident care l-a lăsat în scaun cu rotile.

Fanii grupării olandeze, informați despre vizita acestuia, au confecționat mesaje în limba română, compunând mesajul: „Bine ai venit acasă, Mihai!”

Orădeanul a asistat din tribune la meciul FC Utrecht – FC Groningen, scor 1-1. O parte din încasările de la acest meci vor merge la „Fundația Mihai Neșu”.

 

Mihai Neșu s-a întors la Utrecht. „Brațul drept este tot mai puternic”

„E o mare surpriză pentru mine. Centrul nostru de reabilitare are întotdeauna nevoie de ajutor. Costurile sunt ridicate în fiecare an. Fundaţia se dezvoltă. Acum, în centru ajutăm 90 de copii. În 2015, aveam 30 de copii”, a declarat Neşu pentru olandezii de la ad.nl.

Mihai Neşu le-a vorbit olandezilor şi despre starea sa de sănătate.

”Braţul drept este tot mai puternic, dar umărul nu prea. Încet-încet, lucrurile se îmbunătăţesc în unele părţi din corpul meu. Unii muşchi sunt mai puternici, alţii au rămas la fel, iar starea altora s-a înrăutăţit după ce m-am accidentat. Muncesc mult pentru recuperarea mea şi asta îmi dă multă putere”, a mai spus fostul fotbalist al Stelei şi lui Utrecht.

86 de meciuri şi două goluri a ”bifat” Mihăiță Neșu pentru Utrecht, în campionatul din Olanda, în perioada 2008-2011.


CITEȘTE ȘI: 

Mircea Lucescu, dezamăgit de experiența trăită la alegerile pentru șefia FRF: “Nimeni nu-l putea bate pe Burleanu! Nici Hagi, nici eu” | EXCLUSIV

Close
Închide
  Close