Mergi direct la conținut »
Fotbalul din Liga I, plimbat de colo-colo! Mutare importantă pe piața drepturilor TV: ^televiziunea națională a luat de bun ceea ce a aruncat Antena 1
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fotbalul din Liga I, plimbat de colo-colo! Mutare importantă pe piața drepturilor TV: ^televiziunea națională a luat de bun ceea ce a aruncat Antena 1

Fotbalul din Liga I, plimbat de colo-colo! Mutare importantă pe piața drepturilor TV: ^televiziunea națională a luat de bun ceea ce a aruncat Antena 1

După ce Antena 1 a renunțat să mai transmită meciurile de fotbal din Liga I, din pricina audiențelor scăzute comparativ cu alte producții, pachetul respectiv a ajuns la postul public de televiziune. Stația din Băneasa preferă să difuzeze duminică seară un film cu Jackie Chan, ”Ora de vârf 2”, filmat în 2001, decât jocul Steaua - Viitorul, din etapa a 9-a!

Iată anunțul făcut vineri de către șefii TVR:

Liga I, din nou la televiziunea naţională! Steaua –Viitorul, duminică seara, pe TVR!

Începând cu etapa a 9-a din sezonul 2015 – 2016 al Ligii I, microbiştii şi suporterii din ţară şi din străinătate vor putea viziona în fiecare săptămână, în condiţii excelente, la TVR şi TVR HD, posturi prezente în toate reţelele de distribuţie (atât prin cablu, cât şi prin satelit), cel puţin un meci din această competiţie.

ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor TV al Ligii I, a ajuns în cursul acestei săptămâni la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din Liga I.

ISB continuă astfel politica de susţinere şi promovare a fenomenului fotbalistic din România. ”Practic, din acest moment, Liga I ajunge în toate casele românilor şi nu oricum, ci la calitate HD”, a declarat un oficial al ISB .

Semnarea acestui contract vine ca o încununare a eforturilor ISB de a oferi posibilitatea oricărui iubitor al fotbalului, indiferent în care colţ al ţării sau al lumii s-ar afla, de a avea acces la principala competiţie fotbalistică a României.

Precizăm pe această cale că ISB a încetat raporturile contractuale cu Antena 1 pentru difuzarea unor meciuri din Liga I.

Close
Închide
  Close