MENIU CAUTĂ

Mutu anunţă transferuri importante la Dinamo: „O să plec în cantonament şi n-o să merg singur!”. Cât au cerut Dielna şi Palic

Distribuie

Mutu anunţă transferuri importante la Dinamo: "O să plec în cantonament şi n-o să merg singur!".

Dinamo a plecat în cantonamentul de la Maribor (Slovenia) fără nici un jucător nou în lot, în afara celor trei tineri luaţi de antrenorul Cosmin Contra cu echipa „mare”.

Mai mult, Dinamo s-a despărţit în această vară şi de doi dintre titulari, este vorba despre Palic şi despre Dielna.

Despre aceşti doi jucători a vorbit şi managerul general al „câinilor roşii”, Adrian Mutu.

„Dielna, inițial, a acceptat oferta noastră, însă mi-a zis că are o vârstă și vrea mult mai mulți bani. Dielna a vrut 25.000 de euro pe lună”, a mărturisit Mutu la DigiSport.

În ceea ce-l priveşte pe Palic, Mutu a precizat: „Jucătorii au avut pretenții foarte mari. De exemplu, Palic a vrut undeva la 30.000 de euro pe lună”.

Reîntors din Republica Dom,inicană, unde şi-a revăut fetiţele „după un an”, Mutu a anunţat că va pleca în cantonamentul din Slovenia împreună cu câţiva jucători importanţi.

O să vedeți în următoarele şapte zile jucători importanți care vor veni la Dinamo. O să plec în cantonament și nu o să merg singur. Nu vrem să repetăm aceleași greșeli din trecut, să aducem 11-12 jucători. În primul rând, ne-am securizat echipa”, a decretat Adrian Mutu.

Mutu anunţă transferuri importante la Dinamo şi nu vrea să-l piardă pe Nemec

În ceea ce-l priveşte pe atacantul Adam Nemec, acesta are oferte din Germania, dar Dinamo vrea să-l oprească în lot. 

 „În momentul acesta, noi suntem în negocieri cu două echipe, dar este foarte greu să ne despărțim, pentru că Nemec a dat randament. Adam este un jucător pe care nu vrem să-l vindem”, a conchis Mutu.

 

CITEŞTE ŞI: Dinamo nu-l regretă pe Bokila. Cosmin Contra i-a băgat la apă pe ”câini” în cantonamentul de la Maribor

Dinamo se destramă! Numele grele care pleacă de la echipă după ce Negoiță a ”închis robinetul”. ”Contra nu începe campionatul!” | EXCLUSIV

 

Citește mai multe despre Adrian Mutu, Dinamo, Liga I și Transferuri pe Libertatea.

Comentarii