Mergi direct la conținut »
Episodul tensionat din casa lui Adrian Mutu a uimit pe toată lumea: Avea bagajele făcute de plecare
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Episodul tensionat din casa lui Adrian Mutu a uimit pe toată lumea: Avea bagajele făcute de plecare

Episodul tensionat din casa lui Adrian Mutu a uimit pe toată lumea: Avea bagajele făcute de plecare

Mutu a fost jefuit de bona filipineză: ”Avea câteva plase ascunse în gardul viu. Fura pentru iubitul ei”. Adrian Mutu a avut un necaz cu o femeie pe care a luat-o în casă pentru menaj.

De Octavian Cojocaru,

ACTUALIZARE 13.40. Adrian Mutu a reacționat în scandalul „bona filipineză”. „Briliantul” a postat un mesaj pe Facebook:

Mesajul lui Mutu

Mesajul lui Mutu

„Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevărat că nu ne-am vorbit frumos.

În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră, avea bagajele făcute de plecare. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o.

Nu știu ce avea în plase, pentru că nu am apucat să văd. Am înțeles că fura pentru iubitul ei. El îi spunea să facă anumite lucruri.

Normal ca m-au apucat nervii. Ăla putea să îmi fure din casă și să-mi spargă casa. Eu i-am făcut plângere și la poliție, i-am făcut și ei. Am înțeles că este o rețea care cu asta se ocupă. Sunt oameni care le pun pe filipineze să fure pentru ei”, a spus Adrian Mutu la Kanal D.

Mutu a fost jefuit de bona filipineză. Iubitul asiaticei acuză: «M-a sunat, mi-a zis că vine peste mine!»

“Briliantul” este acuzat de fostul iubit al bonei filipineze că l-a amenințat și că s-a dus la casa lui. Acesta spune că nu are nici o legătură cu faptul că Mutu a fost jefuit.

“M-a sunat de mai multe ori și mi-a zis că vine peste mine și că el știe cine sunt. Mi-a zis că totul e din cauza unei menajere filipineze. Eu am cunoscut-o pe fata asta și am avut o relație cu ea. Nu are ce să-i fure din casă. Condimente? Ea nu avea acces la bunuri, ci doar în bucătărie. Ea era bonă în acte, dar era bucătăreasă. Dacă ea este vinovată, să meargă la poliție și să-i facă reclamație. Ce are cu mine?”, a spus acesta la Kanal D.

Mutu a fost sfătuit de apropiați să-și ia bonă româncă, însă a preferat, “pe recomandări”, o variantă mai exotică. Acum caută bonă româncă. Până una-alta, cele două bunici vor avea grijă de micuț.

Cum familia Mutu avea poftă de cremşnit, toți membrii familiei s-au mobilizat pentru a-i găti lui Adi prăjtura.

Adrian Mutu a devenit recent tată, pentru a patra oară

Citiți și Oana Mizil și Marian Vanghelie, jefuiți de bona filipinează. Păgubiți de zeci de mii de euro

 
 
Close
Close
Închide