Mergi direct la conținut »
Mutu i-a luat apărarea lui Ianis Hagi: ”Pantaleo Corvino minte! Ianis a fost desconsiderat la Fiorentina!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mutu i-a luat apărarea lui Ianis Hagi: ”Pantaleo Corvino minte! Ianis a fost desconsiderat la Fiorentina!”

Mutu i-a luat apărarea lui Ianis Hagi: ”Pantaleo Corvino minte! Ianis a fost desconsiderat la Fiorentina!”

Mutu i-a luat apărarea lui Ianis Hagi: ”Pantaleo Corvino minte! Ianis a fost desconsiderat la Fiorentina!”.

Ianis Hagi a revenit la Viitorul, marchează goluri, joacă bine, dar comentariile pe seama perioadei pierdute la Fiorentina nu s-au terminat.

Ultimul care a luat poziție și l-a apărat pe fiul „Regelui” a fost Adrian Mutu, fost star la gruparea toscană.

Mutu i-a luat apărarea lui Ianis Hagi: „Ar fi trebuit să fie considerat un jucător normal”

„Pantaleo Corvino minte. Așa face orice manager sportiv. Îți promite mereu marea cu sarea când semnezi. Eu îl știu bine. El m-a adus pe mine la Fiorentina de la Juventus”, a declarat Mutu la TV Digi Sport.

„Ianis ar fi trebuit să fie pe bancă la fiecare meci, să fie considerat un jucător normal, nu să fie văzut drept un junior. După părerea mea, Ianis a fost desconsiderat la Fiorentina”, a mai spus „Briliantul”.

Gică Hagi l-a făcut „praf”: „I-ai dat reject lui Ianis! Nu l-ați băgat pentru că e român!”

După ce și-a recuperat fiul de la Fiorentina, contra sumei de 2 milioane de euro, Hagi a „explodat”.

„M-au mințit în față pe mine și pe Ianis, Ianis a avut 3 oferte când s-a întors, un antrenor mare a spus ca Ianis poate fi comparat cu Totti! Apoi, l-au amendat pe jucător pentru că a declarat că e dezamăgit și nu joacă la club.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Directorul sportiv face și desface tot la Fiorentina. E mai rău decât în România, pe vremea generalilor, când jucam la Steaua! Fiorentina are 100 milioane de euro buget și e pe locul 11 cu Pioli.

Pantaleo, te salut din România, dar ai pierdut un mare jucător. I-ai dat reject lui Ianis. Nu l-ați băgat pentru că e român! Era român şi trebuia să-l ascundeți. Eh, nu mai poţi să-l ascunzi, că de aia l-am cumpărat, ca să nu-l mai ascunzi, să poată ieşi din nou pe piață. Îi transmit că nu e frumos ce a făcut!

Toţi din Firenze voiau să-l vadă pe Ianis. Nu e corect. La Primavera, Ianis desena, picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci, înveţi din greşeală. O să vorbim mai târziu despre ce se va întâmpla.

Dar Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla”, a răbufnit Hagi la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI: 

LIVE BLOG. Lazio – Steaua, în 16-imile Ligii Europa (în tur 0-1). ”Invazie” de români pe Olimpico. Ce au spus Dică și Inzaghi. Italienii nu mai fac experiemente. Câți titulari folosesc diseară

Close
Închide
  Close