Mergi direct la conținut »
N'Doye ironizează din nou Steaua: "Nu ești fotbalist dacă nu vrei să joci la Dinamo!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > N'Doye ironizează din nou Steaua: "Nu ești fotbalist dacă nu vrei să joci la Dinamo!"

N’Doye ironizează din nou Steaua: „Nu ești fotbalist dacă nu vrei să joci la Dinamo!”

Deşi a jucat doar un sezon în Ştefan cel Mare, senegalezul Ousmane N'Doye (36 de ani) s-a ataşat de club şi nici nu vrea să audă de rivala din Ghencea.

La plecarea în cantonament cu ASA Târgu Mureș, N’Doye a avut din nou o reacție spumoasă așa cum ne-a obișnuit: „Nu, eu nu, dacă vrei să mai rămânem la televizor. Așa că nu îmi vorbești de Steaua. Să îmi spui mai bine de Târgu Mureș sau Dinamo”, a declarat Ousmane N’Doye pentru DigiSport.

Transferul lui Gabi Tamaş la Steaua l-a nemulțumit pe fostul dinamovist. „Asta e viața, fiecare face ce poate. Dar eu niciodată, am zis, de mult, am avut ofertă de patru ori, dar niciodată nu am vrut!”

Când l-a adus pe Daniel Stanciu de la Târgu Mureș, Dinamo a încercat repatrierea lui Ousmane N’Doye, dar a reușit doar transferul lui Henrique. Senegalezul mai are 6 luni contract cu ASA Târgu Mureș. Întrebat dacă și-ar dori să revină la Dinamo, mijlocașul nu s-a ezitat să își arate dragostea pentru clubul din Ștefan cel Mare.

„Zi și mie un fotbalist din campionatul nostru care să nu vrea să joace la Dinamo! Înseamnă că nu ești fotbalist. Un fotbalist trebuie să viseze să joace la o echipă mare, nu?”.

Close
Închide
  Close