MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 21:20

UPDATE. Nedelcearu a plecat de la Dinamo la Ufa. Rușii l-au prezent oficial. ”N-am apucat să-mi iau la revedere de la colegi”

Distribuie

Nedelcearu a plecat de la Dinamo la Ufa: ”N-am apucat să-mi iau la revedere de la colegi”. Dinamo l-a vândut pe fundașul central Ionuț Nedelcearu la gruparea din prima ligă rusă FK Ufa, echipă aflată pe locul 6, cu 27 de puncte, după 20 de etape.

ACTUALIZARE 15 februarie. Ionuț Nedelcearu a fost prezentat oficial la FK Ufa. Internaționalul de tineret a semnat un contract valabil trei ani și jumătate.

La Ufa, Nedelcearu va fi coleg cu Cătălin Carp (ex-CFR Cluj și ex-Steaua) și cu Kehinde Fatai (ex-Farul și ex-Astra). 

Ionuț Nedelcearu a adus în conturile clubului din Ștefan cel Mare suma de 600.000 de euro.

Anunțul oficial al dinamoviștilor

Anunțul oficial al dinamoviștilor

Nedelcearu a plecat de la Dinamo la Ufa: „Acum două zile a apărut oferta'

„Nu am apucat să-mi iau la revedere pentru că aseară s-a perfectat totul, s-a încheiat totul. Iar eu nu am avut când să mai merg la ei. Dar voi trece cu prima ocazie să-i salut.

Acum două zile a apărut oferta, iar miercuri s-a concretizat. Nici eu nu am avut timp să mă pregătesc destul, ca să spun aşa, de plecare. N-ai de unde să ştii când vine oferta, iar atunci când vine nu prea ai aşa mult timp de aşteptat', a spus „Nede' la plecare.

El e convins că „Dinamo va fi în play-off sută la sută'.

În această iarnă, Dinamo i-a mai vândut pe Valentin Costache (CFR Cluj), Paul Anton (Anji Mahacikala), Steliano Filip (Hajduk Split), Filipe Nascimento (Levski Sofia) și i-a dat afară pe Rivaldinho (ajuns la Levski Sofia), Maxi Oliva (ACS Poli) și Bokila (fără echipă).

Miriuță: „Și-a dorit să plece'

„Nedelcearu și-a dorit să plece, chiar dacă are 21 de ani e de atâția ani aici. Am vorbit cu patronul și mi-am dat acordul. Mergem mai departe. Ca variante de înlocuire îi am pe Popescu, Marici, Katsikas și poate Dudea, reprofilat. Eu am mare încredere în ei. Am adus jucători care au demonstrat în aceste două meciuri că-i pot înlocui pe cei care au plecat. Mă bazez pe ei.

Au plecat 5 jucători pe bani, Costache, Anton, Filip, Nascimento și Nedelcearu, și nu m-am plâns. Trebuie să antrenez ce am. 

Nedelcearu era omul U21 din echipă. Au rămas Olteanu, Moldoveanu, Dudea și Gheorghe, care acum e la lot. Olteanu a făcut un meci bun la Chiajna și înainte, cu Craiova.

Să nu uităm că el a jucat mijlocaș la Voluntari. Nu cred că mai vine nimeni, e greu să integrez acum un fundaș central. Ăștia suntem, cu ăștia mă duc la război. Nu defilez! Pe stânga mai e Nica, chiar dacă e dreapta e o soluție și pentru acest post', a declarat antrenorul lui Dinamo la TV Digi Sport.


CITEȘTE ȘI: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților'

Comentarii