Mergi direct la conținut »
Nemții ne-au dat cu bazinul în cap la Jocurile Europene. Rezultate slabe la lupte și la karate
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nemții ne-au dat cu bazinul în cap la Jocurile Europene. Rezultate slabe la lupte și la karate

Nemții ne-au dat cu bazinul în cap la Jocurile Europene. Rezultate slabe la lupte și la karate

Selecționata de polo pe apă a României a fost învinsă de Germania cu scorul de 10-5, duminică, în al doilea său meci din Grupa B a turneului masculin care are loc în cadrul Jocurilor Europene de la Baku, informează agerpres.ro.

La Jocurile de la Baku, ambele competiții de polo pe apă, feminin și masculin, sunt considerate și Campionate Europene de juniori.

Selecționata României câștigase primul meci, contra Azerbaidjanului, cu scorul de 9-6.

Richard Huber, Bogdan Remeș, Viktor Kovats, Victor Antipa și David Bota au marcat golurile tricolorilor, în timp ce pentru Germania au înscris Vincent Winkler, Denis Strelezkij (5), Efstratios Manolakis, Alexander Bayer (2) și Philipp Dolff.

În ultimul său meci din grupă, România va înfrunta formația Ungariei, luni.

ALȚI ROMÂNI ÎN COMPETIȚIE

LUPTE GRECO-ROMANE. La categoria 66 kg, Georgian Carpen a fost învins în calificări, de reprezentantul Franţei, Artak Margaryan, 1-3. La categoria 75 kg, Ionel Puşcaşu a câştigat primul duel al zilei, 3-0 în faţa polonezului Mateusz Wolny, însă a cedat în optimi, 1-3 cu reprezentantul gazdelor Elvin Mursaliyev. Un parcurs similar a avut şi „greul” Attila Tamaş – victorie netă, 5-0, în calificări, cu elenul Dimitrios Papadopoulos şi apoi eşec în optimi, în faţa campionului european en-titre, Zhan Beleniuk (Ucraina), 0-3. Tamaș a cedat în turul doi al tabloului de recalificare de la lupte greco-romane, 1-3 în faţa turcului Basar.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

KARATE. În proba de kata, Adrian Guţă a fost eliminat după un parcurs fără victorie. Guţă a pierdut cu scor identic, 0-5 în faţa francezului Minha Dack, apoi la turcul Mehmet Yakan şi în final, 0-5 în faţa azerului Tural Baljanli, terminând astfel pe ultimul loc Grupa B.

CAIAC-CANOE. Leonid Carp s-a calificat în semifinale la C1 1.000 m. El a terminat pe locul 5 seria 1, cu timpul de 4:05,710. Campionii mondiali, Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi s-au calificat în semifinale la canoe dublu pe 1.000 m, după ce au terminat seria a doua pe locul 4, cu timpul de 3:39,604. Roxana Borha, Elena Meroniac, Iulian Ţaran şi Irina Lauric vor trage în semifinale la kaiac 4 pe 500m, după ce terminat pe locul 4 seria a doua, cu timpul de 1:35,836. Dan Costea a reuşit şi el calificarea în semfinale la  kaiac simplu pe 1.000m, după ce a terminat în seria 3, pe locul 3, cu timpul de 3:41,776. 

 

 

Close
Închide
  Close