Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > O handbalistă româncă, TÂLHĂRITĂ în faţa propriei case / FOTO&VIDEO

O handbalistă româncă, TÂLHĂRITĂ în faţa propriei case / FOTO&VIDEO

[gallery ids="1378639,1378640,1378641"]

Timeea Tătar (25 de ani), handbalistă la HCM Baia Mare, a trăit un şoc teribil aseară, chiar în faţa propriei locuinţe, de pe strada 9 mai, din capitala judeţului Maramureş. Sportiva a fost atacată de un hoţ, care a lovit-o în cap şi a încercat să-i fure geanta de pe umăr. Tâlharul a dat înapoi după ce câinele din curtea casei sportivei a început să latre, anunţă actualmm.ro.

Sportiva a acuzat dureri de cap şi a fost dusă de părinţii ei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Doctorii i-au dat însă asigurări că este în afara oricărui pericol. Poliţiştii au chestionat-o pe sportivă amănunte despre incident şi urmează să desfăşoare o anchetă în acest caz.

„Azi noapte Poliţia a fost sesizată că o baimăreancă în vârstă de 25 de ani s-a deplasat la spital şi a declarat că a fost agresată de o persoană necunoscută în timp ce se deplasa spre casă. Ei i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a necesita internarea. Politiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare în vederea identificării autorului şi tragerii lui la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire”, a declarat Dumitriţa Rus, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş, pentru actualmm.ro.

„Pacienta s-a prezentat în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţă cu mijloace proprii declarativ a spus că a fost victima unei agresiuni. A primit şase lovituri în regiunea cervicală şi în regiunea craniană. Totul s-a soldat cu un traumatism cranio-cerebral şi cu o plagă pe partea stânga care a fost suturată, ulterior s-a făcut un computer-tomograf care nu a scos în evidenţă leziuni ale creierului. A plecat acasă cu tratament corespunzător, urmând să revină la control pe neurochirurgie”, a declarat Sorina Pintea, manager Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, tot pentru actualmm.ro.

Close
Închide
  Close