Mergi direct la conținut »
Imi Ienei pune presiune pe Costel Gâlcă: "Meciurile oficiale vin peste tine!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Imi Ienei pune presiune pe Costel Gâlcă: „Meciurile oficiale vin peste tine!”

Rezultatele obţinute de Steaua în meciurile amicale îl sperie pe Emeric Ienei (77 de ani). Antrenorul care a cucerit, alături de "roş-albaştrii", Cupa Campionilor Europeni, în 1986, spune că Tănase şi compania pot claca psihic, din pricina rezultatelor dezastruoase din meciurile de verificare.

Emeric Ienei

„Am speranţa că Steaua îşi va reveni şi va avea o prestaţie mai bună. E foarte periculos pentru moralul jucătorilor dacă nu vor reuşi să obţină şi victorii în aceste amicale. Mai bine că s-a anulat jocul cu Anderlecht. Belgienii sunt foarte puternici şi nu cred că steliştii ar fi obţinut un rezultat bun, mai ales în acest context”, a declarat Emeric Ienei, pentru SportNews.ro.

 

Emeric Ienei îl atenţionează pe Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei, că ar fi timpul să se hotărască asupra primului 11.

Gâlcă nu mai are timp de experimente. Trebuie să numească titularii. Dacă nu găseşti fotbaliştii potriviţi care dau randament, e foarte periculos. Meciurile oficiale nu te aşteaptă, vin peste tine! Partida din preliminariile Ligii Campionilor, cu echipa norvegiană va fi foarte periculoasă, mai ales în condiţiile astea. Consider că trei meciuri pierdute la rând înseamnă prea mult pentru Steaua. Gâlcă e un antrenor tânăr, dar trebuie să scoată din buzunarul de la piept o baghetă magică”, a mai spus Ienei.

Steaua a pierdut toate amicalele disputate în pauza competiţională, 0-1 cu FC Chiasso şi 2-5 cu FC Lugano ambele echipe din a doua ligă elveţiană şi 2-4 cu echipa bulgară Ludogoreţ Razgrad, campioana vecinilor de la sud de Dunăre.

Close
Închide
  Close