MENIU CAUTĂ

O sportivă minoră s-a accidentat grav la Naționalele de schi de la Azuga

Distribuie

 Szidonia Lazsadi Racz, în vârstă de 16 ani, a ajuns la spital cu dublă fractură de tibie și peroneu, după ce a alunecat în afara pârtiei. Incidentul a avut loc la Naționalele de schi de la Azuga, iar pârtia pe care concurează atât juniorii cât și seniorii nu este asigurată cu plase de protecție.

Szidonia s-a dezechilibrat la o poartă, a încercat să redreseze, însă din păcate i-a zburat un schi, a căzut și-a rupt piciorul și apoi a alunecat în afara pârtiei, oprindu-se direct în hidrant. Din fericire, nu s-a accidentat și mai grav decât a făcut-o la căzătură, însă Doamne ferește de altceva dacă viteza era mai mare…”, a spus Emilian Focșăneanu, antrenor la secția de schi a clubului Corona, potrivit gsp.ro.

Roxana Cojocea, președintele secției de schi de la Corona Brașov, a tras un semnal de alarmă după incidentul de la Azuga. „Înțelegem etapa prin care trece Federația Română de Schi Biatlon, înțelegem că nu există suficiente fonduri sau personal, însă totul până la siguranța copiilor noștri.

De data aceasta am avut noroc ca nu s-a întâmplat ceva mult mai grav dar este un semnal de alarmă pe care suntem îndreptățiți să il tragem. Organizatorii oricărei competiții trebuie să se asigure că totul se desfășoară în condiții de maximă siguranță”, a spus aceasta.

Citește și

COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Comentarii