Mergi direct la conținut »
Protasov acuză DUR experiența trăită la Astra: ”Dacă o să scriu o carte, o să iasă un thriller!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Protasov acuză DUR experiența trăită la Astra: ”Dacă o să scriu o carte, o să iasă un thriller!”

Protasov acuză DUR experiența trăită la Astra: ”Dacă o să scriu o carte, o să iasă un thriller!”

Oleg Protasov (51 de ani) a fost demis de Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, după etapa a 19-a, în care a terminat la egalitate cu FC Brașov (1-1). Sub conducerea lui Protasov, Astra a obținut două victorii în nouă etape, între care, un 6-1 cu Dinamo. Motivul pentru care Niculae l-a demis pe Protasov a fost ieșirea din lupta pentru titlu.

Protasov a recunoscut că este și el vinovat pentru rezultatele slabe ale giurgiuvenilor, dar a criticat modul în care este condus și organizat clubul.

„Am greşit şi eu, poate cel mai mult, pentru că nu am reuşit să îi motivez pe jucători şi să îi fac să fie mai determinaţi, dar am găsit un club cu mari carenţe organizatorice şi cu jucători dezbinaţi, mai ales din cauze financiare. Echipa face în fiecare zi naveta de la Bucureşti la Giurgiu, unde nu avem nici un fel de condiţii. Practic, Astra este ca o echipă fără casă. „, a declarat Protasov, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

„Eu am comunicat patronului şi celor din conducere problemele, dar mereu ni se spunea că se rezolvă mâine sau săptămâna viitoare. Nu se făcea nimic! Au fost multe probleme, nu pot să le spun pe toate. Dacă o să scriu o carte despre experienţa de la Astra, sigur o să iasă un thriller”, a adăugat Protasov.

Acesta a acuzat și campania de achiziții. „Eu am avut o listă de jucători pe care îi doream, dar mi s-a spus că pot transfera doar jucători liberi de contract şi care nu cer contracte mari”, a încheiat tehnicianul Astrei.

Close
Închide
  Close