Mergi direct la conținut »
Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro la Banca Transilvania. Omul de afaceri a rămas fără vila în care locuia Carmen, fosta lui soție, care obținuse imobilul în urma procesului de partaj cu Negoiță. 

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de actul adițional la contractul de garanție reală imobiliară autentificat sub nr. … pentru recuperarea sumei de 1.018.969,23 euro + 4124 lei, la care se adaugă accesorii şi cheltuieli de executare silită.

Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu, prin urmărirea silită imobiliară a imobilului-teren şi construcţie – compus din teren în suprafaţă de 243,76 mp şi locuinţă – vilă edificată pe acesta, cu regim de înălţime P+1E+M şi o suprafaţă construită de 129,97 mp; cotă indiviză de 1/30 din terenul în suprafaţă totală de 2006,68 mp, liber de construcţii, destinaţia de spaţiu verde; cotă indiviză de 1/310 din terenul în suprafaţă totală de 13.676,53 mp, având destinaţia de drum de acces, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”, se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 3.

Citește și EXCLUSIV Minivacanța de Sf. Maria: Prețuri ca la Saint Tropez pe cazare ca la Ciorogârla

Close
Închide
  Close