Mergi direct la conținut »
Patru dintre cei cinci fotbaliști români de la Karabukspor au fost dați afară! Clubul riscă falimentul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Patru dintre cei cinci fotbaliști români de la Karabukspor au fost dați afară! Clubul riscă falimentul

Patru dintre cei cinci fotbaliști români de la Karabukspor au fost dați afară! Clubul riscă falimentul. Cea mai mare colonie românească din străinătate s-a făcut țăndări.

Clubul turc Kardemir Karabukspor, aflat pe ultimul loc, cu doar 8 puncte, la 5 în urma celor de la Genclerbirligi, care ocupă poziția a 17-a, e în pragul colapsului financiar.

Patru dintre cei cinci români de la Kardemir Karabukspor au fost dați afară azi. Cristi Tănase, Paul Papp, Gicu Grozav și Gabi Torje au fost lăsați șomeri azi, a anunțat fanatik.ro.

Patru dintre cei cinci fotbaliști români de la Karabukspor. Doar Găman a scăpat

Dintre românii de la Karabukspor, doar Valerică Găman a scăpat deocamdată. Fundașul central a beneficiat de faptul că nu sunt suficienți concurenți pe post pentru a putea juca azi cu Fenerbahce.

Clubul e în pragul falimentului, după ce fostul șef a părăsit gruparea, iar salariile jucătorilor n-au mai fost plătite de 5 luni.

În Turcia mai e o mică „enclavă” românească, la Kayserispor, unde lucrează antrenorul Marius Șumudică și jucătorii Silviu Lung junior și Săpunaru. Kayserispor ocupă locul 4.

CITEȘTE ȘI: 

Simona Halep, solistă a unei formații muzicale. Darren Cahill a acompaniat-o la clape

 

Close
Închide
  Close