”Localnici săraci din țara mea au nevoie de mai multe facilități în sistemul de sănătate, de o educație mai bună, de îmbunătățirea infrastructurii și a sistemului de transport în comun, de aeroporturi funcționale și telecomunicații. Au nevoie de aceste elemente mai mult decât de Cupa Mondială”, a afirmat scriitorul.

Guvernul a plătit 3.000.000.000 $ pentru construirea arenelor

„Ei au spus toți banii vor veni de la afacerișit privați. Însă Guvernul a plătit 98%, este rușinos”, spune, într-o declarație pentru DPA, Francisco Moraes, un fan de 73 de ani care a urmărit echipa națională a Braziliei lq
Presa braziliană scrie că pPlanul include 150.000 de ofițeri de poliție și militari cu tehnologie de supraveghere.

„>
„Telefoane mobile și aeroporturile din Brazilia sunt un scandal! Sunt nefuncționale! De fapt. Brazilia, în sine, a fost surprins de propriul progres”, spune și jurnalistul Jaca Kfouri.

„>PROBLEME CU CARE S-AR PUTEA CONFRUNTA TURIȘTII

„>”Este o problemă cu citirea cardului dvs” sau ” Operațiunea a fost anulat „, sunt mesajele afișsate de ATM-uri, ceea ce va limita accesul la numerar pentru persoanele care vin din străinătate.– La Rio de Janeiro și Sao Paulo, traficul auto abia curge, milioanele de vehicule se mișcă greu, ca într-o mlaștină.

„>activitatea de așa-numitele ” helitaxis „, care au oameni care își pot permite serviciile lor de la acoperiș la acoperiș , a crescut rapid în ultimii ani .

„>