Mergi direct la conținut »
Petrolul a bătut din nou! ”U” Cluj s-a împiedicat prima oară în acest campionat | FOTO&VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Petrolul a bătut din nou! ”U” Cluj s-a împiedicat prima oară în acest campionat | FOTO&VIDEO

Petrolul a bătut din nou! ”U” Cluj s-a împiedicat prima oară în acest campionat | FOTO&VIDEO

Echipele înființate în această vară de suporteri pentru a duce mai departe tradiția cluburilor Petrolul Ploiești și „U” Cluj au avut din nou meciuri pe tăpșanele județene. Petrolul a bătut din nou, în timp ce „U” Cluj s-a împiedicat prima oară în acest campionat.

De Octavian Cojocaru,

Petrolul Ploiești a jucat în această dimineață pe terenul celor de la CS Ceptura și a câștigat cu 3-1. Venirea Petrolului în respectiva comună a eclipsat și sărbătoarea „Zilele Cepturei”. La meci au asistat aproximativ 800 de spectatori, majoritatea petroliști.

Petrolul e prima în clasament, cu 19 puncte, și aleargă fără rival spre promovare.

„Lupii” au dat năvală și la Ceptura

„Lupii” au dat năvală și la Ceptura

„U” Cluj s-a împiedicat la Turda

„U” Cluj a jucat sâmbătă, în deplasare, la Turda, și a pierdut primele puncte din acest campionat, după ce jocul cu Sticla Arieșul s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2. Peste 2000 de oameni au fost la meci, record pentru stadionul din Turda în ultimii ani.  „Fie o retrăire, fie o aspiraţie / „U” atinge la suflet orice generaţie” scrie pe bannerul desfăşurat de galeria Universităţii în debutul părţii secunde.

 

Farul a făcut super-achiziție

SSC Farul, echipa suporterilor din Constanța, defilează, de asemenea prin județ. ieri, echipa antrenată de Ion Barbu a bătut cu 7-1 în deplasare pe Voința Valul lui Traian și, după 10 runde, are punctaj maxim. SSC Farul a făcut multe legitimări interesante în ultimele zile, jucători cu state vechi în eșaloanele al doilea și al treilea, dar și pe fostul stelist Dorel Zaharia, jucător care a marcat și-n Liga Campionilor!

 

Close
Închide
  Close