Mergi direct la conținut »
Portarul belgian Thibaut Courtois şi-a cerut scuze după plecarea de la Chelsea
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Portarul belgian Thibaut Courtois şi-a cerut scuze după plecarea de la Chelsea

Agentul noului portar al lui Real Madrid, Thibaut Courtois, a explicat că jucătorul nu s-a antrenat cu Chelsea înaintea transferului fiindcă era "stresat şi neliniştit", adăugând că belgianul le-a cerut scuze şefilor clubului londonez, scrie France Football, citată de Agerpres.

Transferat la Real Madrid în schimbul a 40 de milioane de euro, Courtois a câştigat până la urmă duelul său cu Chelsea, care a fost obligată să cheltuiască o sumă astronomică pentru a-i găsi un înlocuitor. Spaniolul Kepa Arrizabalaga a fost adus pentru 80 de milioane de euro, devenind cel mai scump goalkeeper din istorie.

În această situaţie confuză, belgianul nu a ezitat să lipsească de mai multe ori de la antrenamentul lui Chelsea, ceea ce n-a fost apreciat de şefii clubului şi de antrenorul Maurizio Sarri.

Agentul lui Courtois, Christophe Henrotay, a dezvăluit pentru BBC că portarul nu s-a antrenat „fiindcă era stresat”.

„E adevărat că unii jucători fac presiuni ca să plece şi e adevărat că Thibaut era cu adevărat stresat de situaţie, fiindcă Real Madrid făcuse o ofertă şi el avea deci ocazia să ajungă acolo. Era neliniştit că transferul nu se va realiza. Până la urmă şi-a cerut scuze şi toată lumea a fost mulţumită”, a explicat agentul.

Henrotay a revenit şi asupra motivelor familiale care l-au determinat pe jucător să plece de la Chelsea. „A existat o neînţelegere. S-a spus că a vrut să plece de la Chelsea din motive nepotrivite, dar Thibaut a trebuit să plece pentru copiii săi (…) Dacă familia sa ar fi fost la Londra, n-ar fi avut niciun motiv să plece de la Chelsea, totul ar fi fost cu adevărat diferit. Dar copiii lui locuiesc în Spania cu mama lor. E o alegere personală care trebuie respectată”, a spus agentul.

Courtois ar putea fi titular în premieră la Real Madrid în meciul de miercuri cu Atletico Madrid din Supercupa Europei.

Poate te interesează și EXCLUSIV | Simona Halep a folosit conceptul Self Talk Positive pentru a câștiga turneul de la Montreal: ”Pot! Pot!” | VIDEO

Close
Închide
  Close