Mergi direct la conținut »
Primele cuvinte ale lui Aurel Beldeanu, după ce a leșinat la căpătâiul regretatului Ilie Balaci. ”Sunt OK!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Primele cuvinte ale lui Aurel Beldeanu, după ce a leșinat la căpătâiul regretatului Ilie Balaci. ”Sunt OK!”

Fostul fotbalist Aurel Beldeanu, 67 de ani, și-a revenit după ce a leșinat, luni, la căpătâiul regretatului Ilie Balaci și a fost internat în stare gravă la Spitalul Județean din Craiova.

”Sunt OK!”, a transmis cu voce fermă fostul mijlocaș al Craiovei Maxima de pe patul de spital. Contactată de Libertatea, Andreea Beldeanu a oferit mai multe detalii despre starea medicală a tatălui ei: ”Este bine. Vorbește, merge singur. Tocmai citește ziarul Libertatea. Nu a suferit niciun atac vascular, niciun preinfarct. A făcut o lipotimie pe fond emoțional. Ținea foarte mult la Ilie Balaci. Generația lor formează o adevărată familie. Familia a hotărât ca tata să mai stea sub observația medicilor în spital”.

Lipotemia este un leșin de scurtă durată fără întreruperea respirației și a funcționării inimii.

Acum două zile, Beldeanu s-a simțit rău și a căzut din picioare în timp ce se afla la Biserica „Sf. Ilie” din Craiova, la priveghiul lui Ilie Balaci.

Medicii au fost chemați de urgență și l-au transportat la spital pe Beldeanu, care a avut nevoie de un scaun cu rotile, pentru a fi dus la ambulanță.

Aurică Beldeanu a jucat prima oară pentru Universitatea în 1976. A strâns 354 de meciuri și a marcat 78 de goluri pentru Știința în Divizia A, cucerind de două ori titlul de campion și de trei ori Cupa României.

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, pe 21 octombrie, la doar 62 de ani. „Minunea Blondă’ venise la Craiova pentru a asista la meciul CSU Craiova-FCSB, de duminică seară, dar a murit în brațele mamei sale, după ce a suferit un infarct.


Citește și: Caracatiţa terenurilor de la Aeroportul Otopeni: Gigi Becali a cumpărat cu un euro metrul pătrat și-l poate vinde cu 25, dar spune că va accepta orice preț al statului! “Eu trăiesc în creștinism, nu în capitalism”

Close
Închide
  Close