De Ana Hațeg,

Fondul de Investiții Publice Saudite s-a alăturat unei echipe de investitori conduși de finanțatorul britanic Amanda Staveley pentru a depune o ofertă de 340 de milioane de lire sterline (445 de milioane de dolari) pentru clubul britanic, a scris Wall Street Journal.

Investiția ar fi văzută ca o modalitate pentru saudiți să intre în Premier League, după ce mai mulți emiri din Golf au investit la Manchester City.

Nu este prima dată când numele lui Bin Salman este legat de cumpărarea unei echipe de fotbal din Premier League. Anterior s-a scris că acesta ar fi investit la Manchester United.

Suma pe care ar trebui să o plătească prințul saudit pentru Newcastle United este apropiată de cea pe care a achitat-o în urmă cu doi ani pentru tabloul Salvador Mundi, pictat de Leonardo da Vinci. Acesta a fost cel mai scump tablou vândut vreodată și a costat 450 de milioane de dolari.

Citeşte şi:

Coronavirusul a ucis 41 de oameni și se extinde rapid. Aproape 1300 de cazuri în China, 237 în stare critică. Pacienți confirmați în alte 11 țări

Falsul asistent medical român face carieră în Suedia: „Nu ştie să ia sânge, nu ştie ce-i paracetamolul”

Săptămâna în imagini | Viața în vremea epidemiei în Wuhan, furtuna monstru din Spania și lăcustele care au invadat Kenya și Somalia

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine