Mergi direct la conținut »
Probleme cu stadioanele înaintea debutului returului din Liga 1. DATORII URIAȘE
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Probleme cu stadioanele înaintea debutului returului din Liga 1. DATORII URIAȘE

Probleme cu stadioanele înaintea debutului returului din Liga 1. DATORII URIAȘE

Returul Ligii 1 începe în acest week-end. Două stadioane din România au mari probleme, și este posibil să nu se poată juca pe ele în retur!

Stadionul Național Arena ar putea fi închis în acest retur dacă Primăria Capitalei nu își achită datoriile către UTI Grup, care se ridică la 3,4 milioane de lei.

„Neplata facturilor este nejustificată, iar această situație periclitează buna desfășurare a activității de întreținere și administrare a celui mai mare stadion din România și menținerea echipamentelor la standardele de calitate stipulate în contract. În condițiile neplății consecutive a facturilor, menținerea la un nivel optim de funcționare a tuturor instalațiilor care deservesc Arena Națională și, în special, a celor care asigură creșterea gazonului, pentru care a fost necesară o investiție de 900.000 de euro, va fi imposibil de realizat, iar calitatea gazonului va fi afectata”, se arată în comunicatul grupului UTI.

Un alt stadion cu mari probleme este Cluj Arena. S.C. Cluj Arena SA nu a plătit impozit pe stadion şi pe terenul aferent construcţiei în perioada 2011-2014, suma totală fiind de 5,8 milioane de lei, adică circa 1,3 milioane de euro, conform ziuadecluj.ro.

Surse din conducerea CJ Cluj au declarat pentru ziuadecluj.ro că sumele respective au fost stabilite drept impozit local neachitat de către Curtea de Conturi, din cauză că stadionul a fost înregistrat în inventarul Cluj Arena SA, deşi acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple, ci ar fi trebuit să rămână în inventarul CJ Cluj.

cluj arena

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close