Mergi direct la conținut »
Nord-irlandezii sunt disperaţi înainte de jocul cu România: o tribună stă să pice!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nord-irlandezii sunt disperaţi înainte de jocul cu România: o tribună stă să pice!

Nord-irlandezii sunt disperaţi înainte de jocul cu România: o tribună stă să pice!

Locul de desfășurare al meciul dintre Irlanda de Nord și România, din preliminariile Campionatului European din 2016, rămâne o incertitudine, cu mai puțin de două luni înaintea jocului.

Windsor Park, arena tradițională a naționalei gazdelor de pe 13 iunie, are șanse mici să fie disponibilă la ora jocului, iar șefii fotbalului nord-irlandez încă nu știu unde ar putea muta meciul.

Presa britanică a scris de mai multe săptămâni că Tribuna de Vest a început să se surpe. Inginerii au examinat zona, care a fost izolată, în aşteptarea unei evaluări, iar unele meciuri ce trebuiau să se dispute pe această arenă au fost mutate. Federaţia nord-irlandeză (IFA) studiază acum raportul preliminar al inginerilor care au realizat evaluarea, aceştia recomandând ca tribuna să fie demolată.

Miercuri, directorul executiv al federaţiei, Patrick Nelson, a declarat că IFA se gândeşte doar la disputarea meciului de pe 13 iunie pe Windsor Park.

„Muncim din greu pentru a ne asigura că meciul se joacă pe Windsor”, a spus Nelson. „Nu am vorbit deocamdată cu nimeni (despre o arenă alternativă), dar vrem ca meciul să se joace în Irlanda de Nord. Dacă trebuie să vorbim cu cineva, o vom face la momentul potrivit”, a adăugat el.

IFA a programat o reuniune de urgenţă pentru a-i informa pe membrii săi în legătură cu ultimele evoluţii referitoare la stadion. Se crede că au fost realizate cel puţin două raporturi independente despre această tribună, scrie BBC.

„Îi pot asigura pe fanii din Irlanda de Nord că facem tot ce putem pentru a lua decizia potrivită”, a mai spus Nelson, se arătă pe site-ul digisport.ro.

 

Close
Închide
  Close