„Eu am fost achitat. În acel moment, CEx al FRF m-a suspendat. M-am pus la dispoziția justiției, am stat șase ani prin tribunale. Am fost suspendat degeaba. Am avut o întâlnire cu domnii Burleanu și Chivorchian, am elaborat un document, am renunțat la foarte mulți bani. Cei doi mi-au spus că, dacă vreau să mă întorc, trebuie să renunț la jumătate din salariu.

Primeam notificări să mă prezint la serviciu, deși avusesem o discuție cu ei, un contract semnat. Nu aveam cum să las Iașiul. Șantajul a continuat, tot primeam notificări. Am fost suspendat pentru că am răspuns galeriei, sunt conștient că voi fi vânat”, a spus Florin Prunea la Dolce Sport.

Gheorghe Chivorchian, fostul director executiv al clubului de fotbal Poli Timişoara, în prezent secretar general al FRF, a fost pus sub acuzare de DNA Timişoara în dosarul finanţării echipei de către Consiliul Județean Timiş, acesta fiind cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupție din Timișoara îl cercetează penal pe actualul secretar general al Federației Române de Fotbal (FRF), Gheorghe Chivorchian, fost director executiv al clubului de fotbal Poli Timișoara.

Acesta este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.

96 de medici fac scut în jurul doctoriței acuzate că a primit mită de la zeci de pacienți: Au fost gesturi mici de recunoștință, nu șpagă! Ce le-au răspuns judecătorii
Recomandări
96 de medici fac scut în jurul doctoriței acuzate că a primit mită de la zeci de pacienți: Au fost gesturi mici de recunoștință, nu șpagă! Ce le-au răspuns judecătorii

Acuzațiile care i se aduc lui Chivorchian fac parte din dosarul finanțării echipei de fotbal Poli Timișoara de către Consiliul Județean Timiș, în perioada în care clubul de fotbal îi aparținea omului de afaceri Marian Iancu.