Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Vă interesează airsoft-ul? Câteva lucruri pe care este bine să le stiți
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > (Publicitate) Vă interesează airsoft-ul? Câteva lucruri pe care este bine să le stiți

(Publicitate) Vă interesează airsoft-ul? Câteva lucruri pe care este bine să le stiți

Apărut ca și joc la sfârșitul anilor ʼ50 în Japonia și devenit rapid extrem de apreciat în întreaga lume, airsoft-ul este un sport de strategie militară ce merită să fie încercat de fiecare dintre noi. Poate fi practicat în locații închise, în aer liber și chiar în spații neconvenționale. Este o formă extaordianară de distracție, ideală pentru a petrece timpul cu prietenii sau pentru a organiza un team building reușit.

Toți iubitorii de jocuri cu împușcături sunt invitați să încerce această variantă de joc de strategie militară. Oricine participă măcar o dată la această formă de deconectare se va declara pe loc un fan convins și va reveni cu drag ori de câte ori i se oferă ocazia. Cine nu a încercat, nu trebuie să mai aștepte.

Dacă doriți să nu ratați nimic din dezbaterile pe această temă și vreți să fiți la curent cu cele mai noi informații despre magazine, echipamente, locații și evenimente specifice, accesați site-ul și forum-ul comunității de airsoft romania.

Ce trebuie să stiți dacă vreți să încercați să jucați airsoft?

Toți cei care doresc să practice acest joc au nevoie să cunoască o serie de reguli generale, care să-i ajute să se descurce mai bine în misiuni și să nu se accidenteze niciodată. Iată care ar fi acestea:

  1. Airsoft-ul este un sport de echipă, la care fiecare participant trebuie să-și aducă aportul cu responsabilitate și corectitudine. Egoismul și individualismul nu au ce caut în atingerea scopurilor angajate.
  2. Acest sport se poate practica atât în locuri special amenajate în acest sens, care pot fi indoor, outdoor sau mixte, dar și în locații alese la întâmplare, precum clădiri părăsite, ruine, cetăți, păduri, cabane etc.
  3. Pentru că nu lasă urme, ca la paintball, cinstea fiecărui combatant este o calitate esențială.
  4. Replicile de airsoft sunt arme identice celor reale, care trag cu bile de plastic. Viteza de ieșire a glonțului, în funcție de model, este în medie cam de 100km/h și, deși nu sunt periculoase, necesită să fie mânuite cu responsabilitate.
  5. Armele de airsoft se transportă doar în cutii sau huse speciale. Expunerea lor în public poate fi periculoasă.
  6. Nu este nevoie de permis armă pentru a putea cumpăra și folosi o replică de airsoft.
  7. Dacă sunteți un pasionat al acestui joc puteți achiziționa aceste echipamente din magazine de specialitate. Chiar puteți găsi și un site dedicat unde să postați anunțuri despre vânzarea oricărui tip de produse airsoft second hand sau despre evenimente speciale.
  8. Echipamentul minim necesar este reprezentat de o pereche de ocheleari speciali de protecție. Amatorii pot avea costume militare, mai multe replici de airsoft și cutii pentru arme și muniții.
  9. Pentru a evita orice risc de accidentare trebuie respectat cu strictețe toate regulile jocului și toate normele de siguranță necesare.

Acestea sunt doar o parte dintre regulile generale. Pentru a afla mai multe detalii practicați acest sport.

Dacă doriți să vindeți sau să achiziționați echipamente second hand sau vreți să vă informați în legătură cu cele mai interesante evenimente de airsoft accesați site-urile Airsoftromania.com și Airsoftbox.ro!

Close
Închide
  Close