MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 16:38 , de Daniel Conţescu

Punctul de vedere al casei de pariuri ”Fortuna”, în legătură cu alegerile de la FRF

Distribuie

Punctul de vedere al casei de pariuri ”Fortuna”, în legătură cu alegerile de la FRF. ”Fortuna”, sponsorul echipei naționalei, a reacționat, după ce ”Libertatea” a scris că Ionuț Lupescu, adversarul lui Răzvan Burleanu pe 18 aprilie, este favorit.

PUNCTUL DE VEDERE AL 'FORTUNA':

'Către redacţia cotidianului Libertatea, departamentul Sport În legătură cu articolul Casa de pariuri Fortuna, sponsorul FRF, îl indică pe Ionuț Lupescu favorit la alegerile de pe 18 aprilie', apărut în ediţia online a publicaţiei dvs. în data de 10.03.2018, Bet Active Concept SRL, deţinătoarea brandului Fortuna – Pariuri Sportive, doreşte să facă următoarele precizări: În concordanţă cu interesul publicului larg, casa de pariuri Fortuna a introdus în oferta sa tipul de pariu care vizează câştigarea preşedinţiei Federaţiei Române de Fotbal, cu ocazia alegerilor care se vor derula la data de 18 aprilie 2018. Având în vedere parteneriatul existent între Fortuna şi FRF am dori să nu consideraţi acest pariu ca făcând parte dintr-o strategie care să influenţeze disputa electorală de la vârful FRF. Dacă la alte case de pariuri veţi fi observat nişte cote relativ dezechilibrate pentru primii doi favoriţi, cu siguranţă ca aţi remarcat şi faptul că bookmakerii Fortuna anticipează o luptă mult mai echilibrată. Tocmai de aceea, vă rugăm să reflectaţi întocmai această opţiune a noastră, fără alte speculaţii. Vă mulțumim!'.

Reprezentanții casei de pariuri susțin că, față de alte case de pariuri, îi oferă oricum mai multe șanse de victorie lui Răzvan Burleanu. Spre exemplu, casele de pariuri Winmasters și Winner prevăd o luptă dezechilibrată pentru șefia FRF și oferă cote în consecință (1,4 pentru Lupescu și 2,7 pentru Burleanu).

'Fortuna' nu spune însă ceva esențial, nedorind să-i supere pe cei de la FRF: cotele la pariuri nu țin cont de prietenii, simpatii și/sau de contracte comerciale aflate în derulare, ci, având în spate informații, au legătură directă cu chestiuni pur matematice menite să ajute casa de pariuri să nu piardă bani. Cotele la pariuri sunt generate, uneori, de calculator, și nu de evenimente subiective, interpretabile.

Citește și:

Casa de pariuri Fortuna, sponsorul FRF, îl indică pe Ionuț Lupescu favorit la alegerile de pe 18 aprilie

Echipa națională a bătut palma cu Zeița Fortuna. Pariu pentru calificarea la Mondiale

Loading...
Comentarii