Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Răzvan Raț s-a apucat de modelling. A defilat la Fashion Week Timișoara. Fotbaliștii, pe podium | VIDEO

Răzvan Raț s-a apucat de modelling. A defilat la Fashion Week Timișoara. Fotbaliștii, pe podium | VIDEO

Răzvan Raț s-a apucat de modelling. Fostul internațional, 36 de ani, 108 selecții și două goluri pentru națională, acum sub contract cu ACS Poli Timișoara, a defilat la sfârșitul unei colecții mixte copii-bărbați-femei.

Cu fotbalul mai ușor, cu moda mai puternici. Razvan Raț a defilat la Fashion Week Timișoara! Alături de el a mai avut câțiva colegi de la echipă, între care Gabi Cânu sau portatul Cătălin Straton, dar și pe antrenorul Rică Neaga.

Fotbaliștii de la ACS Poli Timișoara au participat și la conferința de presă a evenimentului.
”Fotbaliștii unt printre cei mai eleganți din țară. Se pot compara poate cu bancherii. Timișoara era unul dintre puținele orașe din țară care nu avea un eveniment de calibru. Mi s-a părut interesantă inițiativa acestei echipe”, a spus Alin Gălățescu, critic cunoscut în domeniu și organizator. Timișoara Fashion Week.
O firmă din domeniul vestimentației care e sponsor la ACS Poli.
Vezi înregistrarea la minutul 56.

Timp de două zile, în perioada 8-9 mai 2018, are loc prima ediție Timișoara Fashion Week, cel mai mare eveniment de fashion sustinut vreodată în zona de vest a țării. Peste 25 de designeri din Timișoara și din toată țara, printre care Tudor Tailor, Louis Purple, Felix, Ramiro, Diana Caramaci își prezintă creațiile în eleganta sala de evenimente Venue.

Alături de importante figuri din lumea fashion, invitată de seamă va fi și Anda Adam, care va susține un mini-recital. Alin Gălățescu, binecunoscutul critic de modă, are rolul de Art Director. Evenimentul este moderat de Cosmina Păsărin.

Citiți și Răzvan Raț, eliminat și criticat. ”El are doar vreo 400 de cuvinte în lexic”

Close
Închide
  Close