Mergi direct la conținut »
Record negativ în istoria lui Real Madrid: 481 de minute fără gol marcat | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Record negativ în istoria lui Real Madrid: 481 de minute fără gol marcat | VIDEO

Record negativ în istoria lui Real Madrid: 481 de minute fără gol marcat | VIDEO

Real Madrid a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, de Levante, cu 2-1, în etapa a 9-a a campionatului Spaniei. În această partidă, gazdele au bifat un record negativ în istoria clubului: 481 de minute fără gol marcat.

De Cătălin Apostol,

Înaintea meciului de astăzi cu Levante, Real Madrid nu marcase în ultimele patru meciuri disputate: 0-3 cu FC Sevilla (în campionat), 0-0 cu Atletico Madrid (în campionat), 0-1 cu ȚSKA Moscova (în Liga Campionilor) și 0-1 cu Alaves (în campionat). La aceste 360 de minute se adăugau 49 de minute fără gol în meciul cu Espanyol Barcelona (1-0, în campionat). Astăzi, contra lui Levante, Real a marcat golul de onoare în minutul 72. Ceea ce înseamnă că Real Madrid a bifat 481 de minute consecutive fără să reușească să scuture plasele porților adverse.

Această bornă reprezintă un nou record negativ în istoria clubului. Precedenta contraperformanță de genul acesta data din 1985, când „albii” au stat pe sec vreme de 464 de minute. Antrenorul de atunci, Amancio, a plătit cu postul seria nedorită. Acum, presa insistă asupra faptului că pe Lopetegui îl așteaptă aceeași soartă.

După nouă partide jucate în campionatul Spaniei, Real a acumulat doar 14 puncte, clasându-se în afara podiumului. Iar duminica viitoare, pe 28 octombrie, madrilenii se deplasează pe Camp Nou, pentru marele derby cu Barcelona.

Poate te interesează și Simona Halep refuză intervenția chirurgicală: „Am dureri şi-n timpul liber, nu doar pe teren, dar nu se pune problema să ajung la operaţie”

Close
Închide
  Close