MENIU CAUTĂ
, de Octavian Cojocaru

Reghecampf l-a atacat iar pe Daum: ”Acesta ar trebui să fie primul criteriu de selecție”

Distribuie

Reghecampf l-a atacat iar pe Daum. Supărat, foarte probabil, că n-a fost pus el selecționer, tehnicianul Stelei nu-l slăbește deloc pe neamțul instalat la cârma primei reprezentative.

Cred că cel mai important criteriu ar trebuie să fie forma în care se află jucătorii și dacă joacă. Dacă fotbalistul joacă, cred că ar trebui să te folosești de oricine ca să îți îndeplinești obiectivul. Nu comentezez selecția. Dacă am vrut antrenor străin, trebuie să mergem cu el până la capăt”, a spus azi Reghecampf, când a fost întrebat dacă Gabi Tamaș nu merita să fie convocat pentru „dubla” cu Armenia și cu Kazahstan.

De când a venit în România, Daum s-a ales cu un dușman care nu-i dă pace: Reghecampf. Zilele trecute, stelistul a declarat că mai degrabă trebuie să ne rugăm pentru națională în meciurile din preliminariile Mondialului din 2018, decât pentru Steaua și Astra în jocurile din Liga Europa.

Reghe a sărit și la Keșeru

Nu numai Daum îi provoacă diverse crize lui Reghecampf, ci și Claudiu Keșeru. Jucătorul care a evoluat în Ghencea în cursul anului 2014 (jumătate de an sub conducerea lui Reghe, cealaltă, în mandatul lui Gâlcă) și care a marcat 32 de goluri în 12 luni, nu e pe placul lui Reghe, care-l susține pe Golubovici, cel ce n-a reușit niciun gol într-o partidă oficială! ”De Keşeru nu mă întrebaţi pentru că nu mă interesează, nu am ce să discut despre el”, a mai spus Reghecampf.

Citește mai multe despre Daum pe Libertatea.

Comentarii