MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2018 14:54

Risc de atac islamist la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018. ”Avem încredere deplină. Securitatea e asigurată”

Distribuie

Risc de atac islamist la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018. ”Avem încredere deplină. Securitatea e asigurată”. FIFA a anunţat că are deplină încredere în măsurile de securitate pe care Rusia le va implementa în timpul Cupei Mondiale de fotbal 2018 (14 iunie-15 iulie), după ce un ziar german a scris că turneul final este expus unui ameninţări teroriste fără precedent, relatează DPA, citat de agerpres.ro.

”Standardele ridicate de securitate din Rusia au fost deja şi sunt constant adaptate la cerinţele specifice şi provocările unui asemenea eveniment major sportiv. Cupa Confederaţiilor de anul trecut, repetiţiile pentru Cupa Mondială au arătat că acest concept este eficient”, a precizat un purtător de cuvânt al forului, când au mai rămas 100 zile până la meciul de deschidere de la Moscova.

Ziarul Bild a relatat marţi că serviciul federal de poliţie penală (BKA) avertizează despre un risc ridicat al unui atac islamist la Cupa Mondială. BKA a evitat însă să facă comentarii pe tema acestui raport.

Meciul de deschidere al turneului este programat pe 14 iunie pe arena moscovită Lujniki, între Rusia şi Arabia Saudită.

Citiți și 100 de zile până la startul Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Putin și Infantino au jonglat cu balonul la Kremlin

E oficial! Arbitraj video la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018

Programul complet al Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Cum se împerechează echipele în 'optimi'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii