Mergi direct la conținut »
Robbie Williams va concerta în deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Robbie Williams va concerta în deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia

Robbie Williams va concerta în deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia

Britanicul Robbie Williams va concerta în deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia și se anunță încântat de invitația primită din partea organizatorilor evenimentului sportiv, scrie Agerpres citând presa internațională.

Robbie Williams şi soprana rusă Aida Garifullina vor susține recitaluri în cadrul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018 pe stadionul Lujniki din Moscova. „Sunt atât de fericit şi încântat să mă întorc în Rusia pentru un astfel de recital unic. Am făcut multe în carieră, însă să deschid Cupa Mondială Fifa pentru 80.000 de fani prezenţi pe stadion şi pentru milioane de oameni din întreaga lume este un vis din copilărie”, a scris artistul britanic pe Twitter.

Pe scenă, alături de cei doi, va urca Ronaldo, câștigător de două ori al Cupei Mondiale cu Brazilia, în cadrul unui show care va avea loc joi, la doar 30 de minute înainte de începerea primului meci dintre Rusia şi Arabia Saudită.

Ronaldo a făcut parte din echipa Braziliei care a câştigat Cupa Mondială în 1994, fără a juca, pentru ca apoi să revendice Balonul de Aur cu opt goluri, atunci când şi-a condus echipa la câştigarea trofeului, opt ani mai târziu.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018. Programul și rezultatele Mondialului. Stiri, video și interviuri.

Turneul final va avea 32 de echipe, Acesta va fi primul turneu care va avea loc în Europa de Est. Ekaterinburg, Iaroslavl, Kaliningrad, Kazan, Krasnodar, Moscova, Nijni Novgorod, Rostov, Sankt Petersburg, Samara, Saransk, Soci și Volgograd. Toate orașele fac parte sau sunt aproape de Rusia europeană pentru a reduce timpul de călătorie pentru echipele participante.


Citește și: REPORTAJ/ Parcul prin care se plimba Împărăteasa Sissi va fi refăcut din temelii cu bani europeni. Are cea mai lungă alee acoperită din Europa/ FOTO


 

Close
Închide
  Close