Serena Williams și Roger Federer au fost adversari pe terenul de tenisIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Totul a fost posibil în cadrul înfruntării de dublu mixt de la Cupa Hopman, când echipa Elveției compusă din Roger Federer și Belinda Bencic a trecut de americanii Frances Tiafoe și Serena Williams, scor 4-2, 4-3(3), într-o partidă de dublu.

„A fost o mare plăcere să joc împotriva Serenei. Îi mulțumesc că a făcut meciul să fie atât de competitiv” Roger Federer.

„Pentru mine a fost minunat. Voiam să fac poze cu el. E cel mai mare din toate timpurile. Are multă carismă, atât de pe teren, cât și în afara lui” Serena Williams.

În duelul feminin, Serena (16 WTA) a trecut de Bencic (54 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-3. Federer (3 ATP) a câștigat însă duelul cu tânărul Tiafoe (39 ATP) și a adus victoria Elveției.

Elveția și SUA fac parte din grupa B a Cupei Hopman, alături de Grecia și Marea Britanie. În prima etapă, Elveția a trecut de Mare Britanie, scor 3-0, în timp ce americani au cedat în fața Greciei, scor 1-2. Află cine se duelează în cealaltă grupă, pe GSP.ro.

Anul trecut, la începutul lunii noimebrie, Roger Federer spunea despre Serena Williams că „a mers prea departe” cu reacția nervoasă avută la finala US Open.

Atunci, Serena Williams și-a pierdut cumpătul, în timpul finalei pierdute la US Open, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru „hoț” și „mincinos”.

FOTO & VIDEO – Twitter.com & EPA


Citește și… VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de secunde. Tocmai a împlinit 7 ani!


 

Urmărește-ne pe Google News