De Ciprian Iana,

Tricolorii mici s-au impus grație reușitelor lui Valentin Mihăilă (8, 16, 45+5, 78), după ce oaspeţii au deschis scorul prin Kaan Kairinen (3).

”Ar trebui să ţinem de echipa asta Under 21. Eu văd naţionala de tineret câştigând Euro 2021″, a declarat, la Digi Sport, Dumitru Dragomir .

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (1996-2013) este convins că selecționerul naționalei U 21, Mirel Rădoi, este un antrenor ”mare”.

„Am văzut că va fi antrenor bun de dinainte de a fi la Gigi (n.r. la FCSB). A stat lângă meseriaşi, e un tip serios, iar totul pleacă de la seriozitate”, a spus Mitică Dragomir.

Dumitru Dragomir / FOTO: Hepta

În urma arezultatului de joi, România a urcat pentru moment pe primul loc în clasament, cu 9 puncte (4 jocuri), urmată de Danemarca, 9 puncte (3 j), Finlanda, 7 puncte (5 j), Ucraina, 3 puncte (3 j), Irlanda de Nord, 2 puncte (4 j), Malta, 1 punct (3 j).

Vineri se va disputa partida Ucraina – Danemarca. Pe 19 noiembrie sunt programate partidele Danemarca – Malta şi Irlanda de Nord – România.


La turneul final, cu 16 participante, găzduit de Ungaria şi Slovenia, se califică direct cele 9 câştigătoare de grupe şi cea mai bună echipă de pe locul al doilea. Celelalte 8 selecţionate de pe poziţiile secunde vor disputa un baraj în dubla manşă pentru a completa cele 4 locuri rămase

Citeşte şi:

România – Suedia 0-2, în preliminariile Euro 2020. Contra pleacă după meciul din Spania

Update: Marius Baciu a fost eliberat! Prima reacție. Antrenorul echipei lui Dragnea Junior, reținut de trupele DIAS direct pe stadion. Momentul când e băgat în dubă

Simona Halep, surclasată de o puștoiacă. Lovitura financiară sub centură primită de sportiva din Constanța

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor