De Ciprian Iana,

Tricolorii mici s-au impus grație reușitelor lui Valentin Mihăilă (8, 16, 45+5, 78), după ce oaspeţii au deschis scorul prin Kaan Kairinen (3).

”Ar trebui să ţinem de echipa asta Under 21. Eu văd naţionala de tineret câştigând Euro 2021″, a declarat, la Digi Sport, Dumitru Dragomir .

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (1996-2013) este convins că selecționerul naționalei U 21, Mirel Rădoi, este un antrenor ”mare”.

„Am văzut că va fi antrenor bun de dinainte de a fi la Gigi (n.r. la FCSB). A stat lângă meseriaşi, e un tip serios, iar totul pleacă de la seriozitate”, a spus Mitică Dragomir.

Dumitru Dragomir / FOTO: Hepta

În urma arezultatului de joi, România a urcat pentru moment pe primul loc în clasament, cu 9 puncte (4 jocuri), urmată de Danemarca, 9 puncte (3 j), Finlanda, 7 puncte (5 j), Ucraina, 3 puncte (3 j), Irlanda de Nord, 2 puncte (4 j), Malta, 1 punct (3 j).

Vineri se va disputa partida Ucraina – Danemarca. Pe 19 noiembrie sunt programate partidele Danemarca – Malta şi Irlanda de Nord – România.


La turneul final, cu 16 participante, găzduit de Ungaria şi Slovenia, se califică direct cele 9 câştigătoare de grupe şi cea mai bună echipă de pe locul al doilea. Celelalte 8 selecţionate de pe poziţiile secunde vor disputa un baraj în dubla manşă pentru a completa cele 4 locuri rămase

Citeşte şi:

România – Suedia 0-2, în preliminariile Euro 2020. Contra pleacă după meciul din Spania

Update: Marius Baciu a fost eliberat! Prima reacție. Antrenorul echipei lui Dragnea Junior, reținut de trupele DIAS direct pe stadion. Momentul când e băgat în dubă

Simona Halep, surclasată de o puștoiacă. Lovitura financiară sub centură primită de sportiva din Constanța

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă