Mergi direct la conținut »
România va candida pentru organizarea, în premieră, a unei grupe a CE de baschet masculin din 2017
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > România va candida pentru organizarea, în premieră, a unei grupe a CE de baschet masculin din 2017

România va candida pentru organizarea, în premieră, a unei grupe a CE de baschet masculin din 2017

Federaţia Română de Baschet va depune dosarul de candidatură a României pentru organizarea, în premieră, a unei grupe din cadrul Campionatului European masculin din 2017, meciurile urmând să se desfăşoare în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, informează mediafax.ro.

Potrivit unor surse federale, FR Baschet ar urma să trimită dosarul de candidatură către forul european în cursul săptămânii viitoare, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fiind nominalizată drept gazdă.

Conform procedurilor, o inspecţie a FIBA va avea loc până la finalul lunii viitoare, cel mai probabil în 21 noiembrie, când la Cluj-Napoca se va juca partida feminină dintre România şi Bosnia, din preliminariile CE din 2017.

Sala din Cluj-Napoca, de 7.200 de locuri, ar urma să-şi mărească, posibil şi prin ataşarea de tribune mobile, capacitatea până la 10.000 de locuri, aceasta fiind o condiţie obligatorie pentru organizarea unor partide din cadrul Eurobasket.

Close
Închide
  Close