De Ciprian Iana,

Concret, sportivul de 30 de ani crede incendiul care a devastat Australia este o pedeapsă a lui Dumnezeu pentru căsătoriile între persoanele de același sex și pentru legalizarea avorturilor.

„Au legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex… mergând împotriva legilor lui Dumnezeu. Avortul, este OK acum să ucizi prunci, copii nenăscuţi şi ei consideră că este OK. Priviţi cât de repede ard aceşti arbuşti! Aceste secete, toate aceste lucruri au venit într-o scurtă perioadă de timp. Credeţi că e o coincidenţă?”, s-a întrebat Folau într-o predică ţinută, duminică, la Biserica lui Iisus Hristos din Kenthurs, potrivit mirror.co.uk.

Acesta a continuat: ”Ceea ce vedeţi în lume este doar o mică parte din judecata Domnului. Ştirile arată că aceste incendii sunt cele mai grave văzute în Australia. Nu au văzut nimic! Domnul ne vorbeşte, îţi vorbeşte pentru a te căi şi pentru a te întoarce de la asta”.

În aprilie 2019, Israel Folau a răbufnit, notând pe Instagram: ”Beţivii, homosexualii, adulterii, mincinoşii, curvarii, hoţii, ateii, idolatrii, iadul vă aşteaptă. Căiţi-vă! Numai Iisus vă poate ajuta”.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Acest discurs i-a adus rezilierea contractului de jucător profesionist de către Federația de Rugby din Australia.

Folau nu s-a lăsat intimidat, după ce și clubul său, New South Wales Waratahs, l-a amenințat că-i va rezilia contractul, precizând că nu regretă nici o declarație pe care a făcut-o.

Iar ”dacă așa vrea Dumnezeu”, va pune capăt ”carierei de rugbist profesionist”, s-a destăinuit Folau în presa de la antipozi.

Până la urmă, sportivul care a îmbrăcat de 62 de ori tricoul echipei naționale între 2013-2019, a fost scos din lotul Australiei pentru Cupa Mondială 2019 din Japonia.

Citeşte şi:

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta și câți copii vrea Simo

Dialog incendiar între Ion Țiriac și Simona Halep: ”Băi, fato, du-te, băi, acasă!”

Simona Halep, surclasată de o puștoiacă. Lovitura financiară sub centură primită de sportiva din Constanța

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu