Mergi direct la conținut »
S-a anunțat oficial cum se va face accesul la meciurile celor de la CSA Steaua: ”Deocamdată nu avem posibilitatea să punem în vânzare bilete”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > S-a anunțat oficial cum se va face accesul la meciurile celor de la CSA Steaua: ”Deocamdată nu avem posibilitatea să punem în vânzare bilete”

S-a anunțat oficial cum se va face accesul la meciurile celor de la CSA Steaua: ”Deocamdată nu avem posibilitatea să punem în vânzare bilete”

S-a anunțat oficial cum se va face accesul la meciurile celor de la CSA Steaua: ”Deocamdată nu avem posibilitatea să punem în vânzare bilete”.

CSA Steaua va debuta sâmbătă, 1 septembrie, în Ghencea, contra celor de la Venus 1914 în primul meci din existența noii formații.

Dat fiind faptul că echipa nu va juca pe terenul mare, care va fi demolat în curând, pentru a face loc altuia nou, pentru Campionatul European din 2020, CSA Steaua și-a încropit o arenă nouă pe unul din terenurile de antrenament din spate.

S-a anunțat oficial cum se va face accesul la meciurile celor de la CSA Steaua. Doar abonații au acces

Dat fiind faptul că arena, care a fost ridicată recent, pe schelet metalic, are o capacitate destul de redusă, circa 1.000 de locuri, organizatorii i-au anunțat pe fani să nu ia cu asalt arena, fiindcă nu vor intra decât posesorii de abonamente.

Noua echipă a celor de la CSA Steaua este condusă de Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan și antrenată de Ion Ion. O parte dintre suporterii Stelei consideră că aceasta este „adevărata” Steaua, continuatoarea legendarei echipe înființate în 1947.

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO EXCLUSIV | Diana Bișinicu, cântăreața preferată a lui Gigi Becali, a spus tot! Cum a sunat-o, ce i-a propus și de ce a amenințat-o latifundiarul

Close
Închide
  Close