Mergi direct la conținut »
S-au încăierat, după ce banii le-au luat mințile! Serena Williams îi trage o smetie lui Novak Djokovici! Nu e singurul scandal: Andy Murray se ceartă cu Serghei Stahovski
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > S-au încăierat, după ce banii le-au luat mințile! Serena Williams îi trage o smetie lui Novak Djokovici! Nu e singurul scandal: Andy Murray se ceartă cu Serghei Stahovski

S-au încăierat, după ce banii le-au luat mințile! Serena Williams îi trage o smetie lui Novak Djokovici! Nu e singurul scandal: Andy Murray se ceartă cu Serghei Stahovski

Lumea tenisului a luat foc, după declarațiile numărul 1 ATP Novak Djokovic. Scandalul este fără precedent și implică nume mari ale sportului alb.

Sârbul declarase că nu i se pare normal ca premiile din concursurile fetelor să fie egale cu cele ale bărbaților, având în vedere numărul de spectatori care vine la meciurile băieților comparativ cu cel ale fetelor.

Pe Facebook, într-o scrisoare deschisă, ”Nole” a vrut să clarifice lucrurile. De fapt, s-a scuzat, zicând că n-a spus ceea ce a zis: ”Am fost înțeles greșit. M-am referit la distribuirea mai echitabilă a premiilor din circuit, dar mă refeream atât pentru bărbați, cât și pentru femei”.

Vorbele inițiale ale lui Novak n-au trecut însă neobservate.”Eu nu i-aș putea spune fiului meu că merită mai mulți bnani decât fiica mea doar pentru că e băiat. Sunt foarte dezamăgită”, l-a taxat Serena Williams.

În scandal a fost implicat și directorul turneului de la Indian Wells, Raymond Moore, care le-a cerut fetelor să “mulțumească cerului și să îngenuncheze în fața lui Federer și a lui Nadal, pentru că ei sunt cei care țin tenisul în spate. Circuitul WTA a crescut pe spatele băieților”. După ce a dat aceste declarații, Moore a fost nevoit să demisioneze.

Dialogul de pe Twitter

Apoi, un alt scandal s-a derulat, apoi, între britanicul Andy Murray (28 de ani, locul 2 ATP) și ucraineanul Seghei Stahovski (30 de ani, locul 115 ATP). Acesta din urmă a comparat tenisul feminin cu o universitate de joasă speță.

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa
Recomandări

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa

 

Replica scoțianului a fost dură: ”Teză ridicolă”. Apoi, pe Twitter, Stahovski l-a tachinat pe Murray, căruia i-a pus în vedere că, în afara teritoriului britanic, el are mai mulți spectatori decât o jucătoare de tenis din Marea Britanie.

Andy a întrebat nedumerit: ”Dincolo de teritoriul britanic, sunt mai multe persoane care te urmăresc pe tine decât pe Laura Robson? Chiar așa?”. Cu origini australiene, britanica Laura Robson este o jucătoare aflată în acest moment pe locul 504 WTA, are 22 de ani și este frumușică.
laura-robson-photoshoot-by-daniel-hambury-year-2013_1

Răspunsul lui Serghei: “Biroul din Kiev este gata, tot ce trebuie să faci este să o convingi pe Laura să vină”. Murray nu s-a lăsat mai prejos: ”Am jucat împotriva ta în Ucraina, era cel mult 100 de persoane la meci”. ”Ai văzut vreun loc gol?”, l-a întrebat ucraineanul.

”Câte locuri goale erau? Nu am fost atent, pentru că eram concentrat să câștig”.

În discuție s-a intercalat și sârbul Dusan Lajovici, care a spus că ar prefera să o vadă pe Serena mâncând tacos, decât să asiste la un meci jucat de Stahovski!

În acest timp, ajunși la Miami, ceilalți jucători s-au distrat la Jungle Island.

L'argentino Leonardo Meyer e lo spagnolo Pablo Carreno Busta L'austriaco Dominic Thiem, l'argentino Leonardo Meyer e lo spagnolo Pablo Carreno Busta con tre coloratissimi amiciCi vuole del coraggio... da sinistra la svizzera Belinda Bencic, l'austriaco Dominic Thiem, l'olandese CoCo Vandeweghe, l'argentino Leonardo Meyer, lo spagnolo Pablo Carreno Busta e la portoricana Puig con un pitone albino

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close