De Daniel Conțescu,

Talpan a câștigat toate procesele în instanță contra lui Becali, iar asta îl încântă pe Iosif Vigu, legendat fotbalist al Stelei.

Talpan a recunosc că visează la gradul de general pentru lupta dusă în interesul Armatei

”A dus lupta asta de unul singur”

”Să-l facem general pe Talpan. Merită statuie. Îi mulțumesc în numele tuturor steliștilor pentru tot ceea ce a făcut. A dus lupta asta de unul singur.

Ciobanul de Gigi (n.r. – Becali) doar i-a amețit pe toți, are 2.000 de oameni în tribună la meciuri. Lumea va pleca de lângă el și va veni lângă actuala Steaua”, a spus, pentru Libertatea, Iosif Vigu, care l-a dat fotbalului românesc pe regretatul Daniel Prodan.

Vigu, 73 de ani, a efectuat stagiul militar la o unitate din Buzău și a fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel.

Are 8 trofee cu Steaua

Iosif Vigu a jucat pentru Steaua în perioada 1966-1979 și se mândreşte cu cele 8 trofee câştigate în tricoul ”militarilor” (3 titluri și 5 Cupe ale României).

În vestiarul ”roș-albaștrilor”, i-au ştiut de frică Liţă Dumitru, Iordănescu sau Marcel Răducanu. E membru de vază al ”Hall of Fame-ului” stelist.

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu
Recomandări

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu

404
meciuri în prima ligă a jucat Iosif Vigu

34
de goluri a înscris Vigu în primul eşalon 24 de selecţii în echipa naţională a strîns Vigu, reuşind să marcheze două goluri

Posturi: Fundaș stînga, fundaș central

Prima legitimare: Flamura Roșie Oradea (12 ani)
A mai jucat la Crișana (1963-1964), Crișul (1964-1966), Steaua (1966-1980), FC Constanța (1973-1974), ASA (1980-1981), ASA Chimia Buzău (1981- 1982)

22
de prezențe în cupele europene are Vigu cu Steaua

A format următorii fotbaliști: Prodan, Csik, Ritli și Gerstenmajer.

CUM ARĂTA STEAUA LUI IOSIF VIGU: Iordache – Anghelini, Agiu, Sameş, Vigu – Liţă Dumitru, Iordănescu, Troi, Marcel Răducanu, C-tin Zamfir, Viorel Năstase. Antrenor: Ienei

Citește și:

Reportaj la Satu Mare, acasă la Iosif Vigu. La 70 de ani, arată de 55: ”Fumez ca nebunul!”. Ar da buzna peste domnu Dan! VIDEO

Reportaj la Satu Mare, acasă la Iosif Vigu. Tricolorii au avut o primă uriașă, la meciul cu sârbii, din 1977 / VIDEO

Reportaj la Satu Mare, acasă la Iosif Vigu. Cum se simte la 70 de ani? ”M-am măritat de două ori, acum mă însor!” / VIDEO

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”
GSP.RO

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre