Mergi direct la conținut »
Să vină primele pentru băieți! Consilierul lui Răzvan Burleanu anunță că UEFA a virat banii la FRF
Sport Libertatea > Sport > Să vină primele pentru băieți! Consilierul lui Răzvan Burleanu anunță că UEFA a virat banii la FRF

Să vină primele pentru băieți! Consilierul lui Răzvan Burleanu anunță că UEFA a virat banii la FRF

Consilierul prezidențial Andrei Vochin susține că tricolorii vor primi în curând primele de calificare la Euro 2016, dacă nu au și făcut-o deja.

”Banii au intrat în conturile federației de la UEFA. Nu toți banii, pentru că se plătesc în două tranșe. Prima tranșă este cea mai mare, s-a plătit undeva la sfârșitul lunii ianuarie. Cealaltă tranșă se va plăti după finalul Campionatului European. În partea a doua se vor cumula și performanțele de la Euro.

Probabil vreo 20-30 la sută din suma totală, plus ce vei mai face la Euro. Din suma asta, ei rețin însă și cheltuielile, pe care tu le ai. De aia probabil își păstrează acum o bucată de bani”, a spus Vochin la Dolce Sport, acolo de unde mai încasează un salariu, având statut de consultant.

”Pregătirea unui Euro, la o echipă națională, așa cum este a noastră, nu vorbim de Anglia, Germania, ne costă în jur de 2 milioane de euro. Mai mult, plata către jucători cred că a și început deja. Nu am un control, dar știu că jucătorilor li s-au cerut toate conturile pentru că banii se livrează numai prin cont. Nu vreau să ofer o informație eronată, dar cred că plata jucătorilor a început”, a afirmat Vochin.

300.000
de euro este suma pe care o va încasa un titular integralist în preliminarii, pentru calificarea la turneul final.

Close
Închide
  Close