VIDEO, AICI

Scandalul a început când la interviuri era Ionuț Voicu, fundașul dreapta de la CSMS Iași. iată conținutul acestuia:

Iosub: Aştept să-ţi ceri scuze. Nu se vorbeşte aşa, în mod civilizat.

Ganea: Vrei să-ţi mai zic ceva?! Mânca-mi-ai p*** să mi-o mănânci! Mi-am cerut scuze, na!

Iosub: Halal comportament! Se vede că eşti un ţăran!

Ganea: P****o! Taci că poate te pun acolo, pe reclame. Taci din gură!

Iosub: Nu-mi spui tu mie când să tac!

Maftei: Hei! Gata!

Iosub: Nu vreau!

ACTUALIZARE, 19.03, ORA 12.25: Ionel Ganea a reacționat dur azi, susținând că nu a amenințat-o pe jurnalista Alina Iosub cu bătaia.

„Eu nu am avut niciun incident, eu doar am cerut să ne ia şi pe noi mai repede la interviuri deoarece ne grăbeam să prindem avionul. Şi ea mi-a răspuns obraznic. Eu i-am spus să aibă grijă cum vorbeşte, pentru că nu ne tragem de şireturi, nu suntem de aceeaşi vârstă.

Apoi ea a continuat şi mi-a spus să vorbesc frumos, că să nu vorbesc aşa. Dar nu îi spusesem nimic urât. I-am zis că nu am cum să vorbesc frumos, pentru că eu sunt de la ţară. Dar în niciun caz nu i-am spus că o să o dau cu capul de pereţi şi tot ce a mai apărut.

Apoi nu am mai înţeles ce mi-a spus ea, dar m-a sunat nevastă-mea şi mi-a zis ce a apărut la un post de televiziune. Că m-a ameninţat că dacă mă duc la Botoşani nu mai scap viu de acolo.

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”
Recomandări
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

Dar ce e cu fata asta, băi, fraţilor? Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică. Eu cred că nu e normal ca o astfel de mahalagioaică să facă parte din tagma ziariştilor”, a declarat Ionel Ganea pentru news.ro.

ACTUALIZARE, 19.03, ORA 10.55. După ce Ionel Ganea a numit-o pe Alina Iosub: „Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc”, tehnicianul lui Voluntari ar fi încercat împăcarea, după interviu, și a vrut să o pupe, moment în care conflictul a ajuns la un alt nivel.

Alina Iosub și-a pierdut cumpătul și a reacționat în același stil ca și Ganea, în fața camerelor de luat vederi. Jurnalista a trecut la amenințări.

”Asta e a doua oară când mi-o faci. Dar nu contează, a treia oară, la Botoșani, s-ar putea să nu te întorci viu la București. Îți promit. Îți promit asta. Te pup, Ionel! Ai grijă la Botoșani, să nu pleci rupt”, a strigat jurnalista Look TV după Ganea.

VIDEO, AICI

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ionel Ganea, colericul antrenor de la FC Voluntari, a avut o nouă ieșire scandaloasă. Omul care l-a strâns de gât pe asistentul Dorin Mudura, în 2007, a sărit acum la gâtul unei jurnaliste, jignind-o și amenințând-o cu bătaia, anunță prosport.ro.

„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO
Recomandări
„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO

Totul s-a întâmplat la interviurile obligatorii de la finalul meciului CSMS Iași – FC Voluntari, scor 0-1. „Hai, fă, nu mă bagi odată în direct?”, i-a strigat Ionel Ganea jurnalistei Alina Iosub, de la Look TV. ”Te rog frumos să vorbeşti civilizat!”, i-a răspuns ziarista. Ganea a luat foc: „Nu mă iei pe mine cu tu! Te bag în p***a mă-tii!”. Huliganul Ganea a continuat cu amenințări fizice: „”Dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc”, i-a strigat Ganea. Când și-a dat seama că a comis-o, Ganea a căutat să o dreagă și a vrut s-o pupe pe fata agresată.

”L-am rugat să vină la interviu, moment în care el a început să mă jignească, să-mi spună tot felul de lucruri urâte, să mă înjure. Mi-a zis că pierde avionul. Da, este adevărat că m-a ameninţat că mă dă cu capul de pereţi. Observatorul şi-a notat totul în raport. Totul s-a întâmplat prea repede, nu m-am gândit să depun plângere la poliţie, dar analizez această variantă!”, a declarat ziarista agresată, Alina Iosub, pentru prosport.ro.

”Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea și așteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut țărancă, ochelaristă… Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a amenințat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-și ceară scuze, dar e tardiv”, a precizat Alina Iosub pentru looktv.ro.

Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare. „Suferă de leziuni cerebrale din copilărie”
Recomandări
Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare. „Suferă de leziuni cerebrale din copilărie”

11902477_10205056536152919_1233582224896086496_n

Fostul atacant al naționalei, despre care s-a scris că juca fotbal pe semnătură, are un CV încărcat de evenimente violente. Mulți adversari și coechipieri au aflat că nu e bine să te cerți cu „Găniță”.

Ionel Ganea (42 de ani) este un personaj aparte în fotbalul românesc. Fostul atacant și-a pus amprenta pe la toate echipele la care a evoluat, atât pe teren, dar și în vestiar. Jucător bătăios, ”Găniță” a devenit legendar și pentru faptele de vitejie comise în afara terenului.

I-a ținut piept temutului „Gabello”

Om dintr-o bucată, Ganea n-a ezitat să apeleze la forță, atunci când a simțit că este nedreptățit. Coechipieri, antrenori sau arbitri, cu toții au ieșit „șifonați” din duelurile fizice avute cu jucătorul născut la Făgăraș. Recent, a revenit în prim-plan, după ce Dorinel Munteanu, fostul său coechipier de la națională, a povestit pentru ”Gazeta Sporturilor” că Ganea a fost la un pas de a-l bate pe selecționerul Emeric Ienei, la CE din 2000.

Fostul atacant a fost combativ încă de când a intrat în fotbalul intern. În 1994, evolua pentru FC Brașov și era antrenat de vulcanicul Gabi Stan.

Ganea s-a contrat după un antrenament cu ”Gabello” și a fost aproape de a-i aplica o corecție fizică. În vremurile de glorie, Stan era cunoscut pentru că-și altoia jucătorii, dar cu „Ganezul” și-a găsit nașul.

A vrut să-l bată și pe Boloni

Ionel Ganea a vrut să-l bată și pe Ladislau Boloni. Incidentul s-a petrecut în 2001, în timpul meciului România – Italia 0-3, disputat în Ghencea, în preliminariile CM 2002. Fostul atacant s-a enervat că a fost ținut rezervă și s-a zbârlit la fostul selecționer chiar pe marginea terenului. Ganea a fost suspendat de FRF câteva luni.

S-a apărat cu masa de masaj

Bătăiosul atacant a evoluat la Universitatea Craiova (1996-1998) și a reușit să-și facă „prieteni” și aici. L-a bătut pe Cornel Frăsinenau și a avut o dispută bărbătească și cu Silvian Cristescu, cunoscut pentru că argumenta cu pumnul atunci când era contrazis. Pentru a-l potoli pe „Găniță”, Cristescu a aruncat cu o masă de masaj ce se afla în vestiarul oltenilor.

Jucătorul nu s-a sfiit să-i ceară explicații, pe un ton răstit, lui Loți Bölöni, atunci când selecționerul României l-a introdus pe teren, în minutul 78, la meciul cu Italia, din 2001, din preliminariile CM. Ganea a vrut chiar să-l bată pe antrenor, dar a fost stăpânit de cei de pe banca tehnică.

La Dinamo s-a dușmănit cu N&D

”Când se enerva Ganea, era mai bine să nu-i stai în cale. Făcea urât în vestiar, lovea cu puminii, țipa, era un spectacol total. Când se calma, devenea băiat bun”, ne-a povestit un fost coechipier de la Gloria Bistrița, echipă la care atacantul a jucat în sezonul 1997-1998. Percutantul vârf n-a evitat scandalurile nici la Dinamo, formație la care a fost legitimat în 2006-2007. S-a urât sincer cu Claudiu Niculescu și Ionel Dănciulescu, rivalii din ofensivă, iar la pauza unui meci cu Poli Timișoara s-a dus glonț să-l bată pe Niculescu. În 2007, australianul Baird, fost jucător al Universității Craiova, a povestit că Ganea l-a lovit cu capul în gură, în drumul către vestiare. La acea vreme, atacantul evolua la Rapid.

L-a strâns de gât pe tușierul Mudura

Memorabil a fost episodul petrecut la meciul dintre Poli Timișoara și Rapid, în vara anului 2007. „Ganezul” era legitimat la gruparea bănățeană și „băga materiale” din greu, împotriva giuleștenilor. În minutul 70, asistentul Dorin Mudura i-a semnalizat lui Ștefan Erdei un fault dur comis de Ganea. „Centralul” a scos cartonașul galben și cum era cel de-al doilea avertisment, atacantul a fost eliminat. Scos din minți, „Ganezul” s-a dus și l-a stârns de gât pe Mudura, încercând să-l doboare la pământ. A fost potolit cu greu de coechipieri și a primit o suspendare de 22 de etape. „Când mi se face o nedreptate mă enervez”, a explicat fotbalistul.

Revoltător: HuliGanea a amenințat o jurnalistă! ^”Hai, fă, nu mă mai bagi o dată în direct? Dacă-ți trag una, te lipesc de perete!” / VIDEO

I-a rupt piciorul lui Kennedy și l-a tăiat pe Gerrard

În martie 2004, naționala României a jucat un meci amical, cu Scoția la Glasgow. „Tricolorii” s-au impus cu 2-1, dar meciul a fost marcat de un moment horror. Ionel Ganea l-a faultat dur pe fundașul John Kennedy și i-a provocat o ruptură de ligamente la genunchi. Scoțianul avea 21 de ani, a revenit după o pauză de trei ani, dar problemele la genunchi au recidivat, iar în 2009, la 26 de ani, s-a retras.

”După ce l-a lovit pe Kennedy, Ganea a plecat de la scena crimei ca un hoț în noapte și a reușit să scape de sancțiune din partea arbitrului”, au scris ziariștii scoțieni după meciul de la Glasgow.

Steven Gerrard: „E nebun”

Fostul internațional român a avut destule dispute și pe la cluburile la care a activat în străinătate. La VfB Stuttgart, a aruncat cu o cupă de înghețată spre Felix Magath. Tehnicianul „șvabilor” îl criticase pe „Ganez” pentru că mânca prea multe proteine și carbohidrați.

Ajuns la Wolverhampton, în Anglia, vârful s-a certat „la cuțite” cu Glenn Hoddle, despre care a afirmat că este cel mai dificil tehnician cu care a lucrat vreodată. În Premier League, Ganea a fost remarcat și de Steven Gerrard, legendarul jucător al lui FC Liverpool. „Mi-a sfâşiat jambiera de la genunchi până la gleznă. Sub jambieră, piciorul meu era tăiat adânc, o rană urâtă. Ganea aproape că mi-a rupt piciorul. E nebun”, a scris fostul jucător al „cormoranilor”, în biografia sa, rememorând duelurile cu Ionel.

Înainte de a se retrage, jucătorul l-a strâns de gât și pe Meme Stoica, conform martorilor aflați la meciul Unirea Urziceni – Poli Timișoara, scor 4-1, din 2007.

S-a dat dus cu greu de la ”U” Cluj

Devenit antrenor, Ionel Ganea a făcut spectacol și pe banca tehnică. A dat tonul unui scandal monstru după ce a fost concediat de Florian Walter de la Universitatea Cluj și a acționat clubul în instanță. Astfel, în primăvara anului trecut, a fost repus în funcție de o decizie dată de Curtea de Apel Cluj, dar nu a mai revenit la „șepcile roșii”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Documentarul de pe Netflix despre misterele aurului din Transilvania. Ce comori sunt ascunse în România
FANATIK.RO
Documentarul de pe Netflix despre misterele aurului din Transilvania. Ce comori sunt ascunse în România
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Libertateapentrufemei.ro
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Amenda uriașă pe care trebuie să o plătească un român care stă la curte. Sub nicio formă n-ai voie să faci așa ceva
FANATIK.RO
Amenda uriașă pe care trebuie să o plătească un român care stă la curte. Sub nicio formă n-ai voie să faci așa ceva
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Știrileprotv.ro
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Unica.ro
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
"M-a înșelat. Mi-a luat casa!" Administratora unui bloc din Capitală, înjunghiată până la moarte de un vecin. Un martor a povestit șocat filmul crimei
Observatornews.ro
"M-a înșelat. Mi-a luat casa!" Administratora unui bloc din Capitală, înjunghiată până la moarte de un vecin. Un martor a povestit șocat filmul crimei
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
HOROSCOP
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
RECOMANDĂRI