Mergi direct la conținut »
Scandalul primelor de calificare a intrat în prelungiri. FRF cere răbdare și anunță un nou termen de plată
Sport Libertatea > Sport > Scandalul primelor de calificare a intrat în prelungiri. FRF cere răbdare și anunță un nou termen de plată

Scandalul primelor de calificare a intrat în prelungiri. FRF cere răbdare și anunță un nou termen de plată

FRF îi ține în continuare în joc de glezne pe oamenii din staff-ul auxiliar al naționalei, care își așteaptă încă primele de calificare la Euro 2016.

De Viorel Tudorache,

Secretarul general adjunct Gabriel Bodescu le promisese acestora că luni le vor intra banii în cont. Au trecut două zile de atunci, iar la interogarea soldului, bancomatele afișează mesajul: ”Fonduri insuficiente”.  

”Joi vom plăti, iar luni toată lumea va avea banii în conturi. Asta deşi unii dintre ei mi-au spus, la un moment dat, că vor să renunțe la primele de calificare pentru prime de victorii. După plecarea lui Victor Pițurcă îşi pierduseră speranțele că ne calificăm. Unii masori au câştigat 2.200 de lei per acțiune, mai mult decât salariu minim pe economie, în cele 80 de zile petrecute la acțiunile naționalei. Am rezolvat mai întâi problemele jucătorilor şi antrenorilor. Pentru noi, cei din conducerea federației, nici nu ne-am gândit la prime”, a declarat Gabriel Bodescu, săptămâna trecută, pentru ”Libertatea”.

”Nu s-au putut face plăți, deoarece trebuie aprobarea Comitetului Executiv, care nu s-a putut reuni în această perioadă. Ședința va avea loc pe 27 aprilie. Nu trebuie să-și facă nimeni griji, doar să mai aibă puțină răbdare, fiindcă își vor primi banii”, au explicat federalii.  

FRF a achitat doar primele fotbaliștilor, selecționerului Iordănescu și celor trei secunzi, Viorel Moldovan, Daniel Isăilă și Ionuț Badea.

Singurii tricolori integraliști, fundașii Dragoș Grigore și Vlad Chiricheș, au primit cel mai mult, câte 184.000 de euro.

Pe lista de așteptare se află secunzii Dan Apolzan și Dumitru Moraru, preparatorul fizic Marian Lupu, medicul Pompiliu Popescu, masorii, bucătarul, magazinerul și cameramanul. 

Citește și:

Situație explozivă la națională! Oamenii din staff-ul lui Iordănescu nu și-au încasat primele de calificare. Selecționerul riscă să rămână fără ajutoare, înainte de Euro! EXCLUSIV

Close
Închide
  Close