Mergi direct la conținut »
Scrisoarea lui Dalici este falsă. Criticile la adresa politicienilor nu-i aparțin selecționerului croat
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Scrisoarea lui Dalici este falsă. Criticile la adresa politicienilor nu-i aparțin selecționerului croat

Scrisoarea lui Dalici este falsă. Criticile la adresa politicienilor nu-i aparțin selecționerului croat

Scrisoarea lui Dalici este falsă. EFE informează că postarea prin care selecţionerul naţionalei de fotbal a Croaţiei, Zlatko Dalici, îi critică pe politicienii din ţara nu-i aparține tehnicianului de 51 de ani.

În scrisoare, Zlatko Dalic anunţa că premiul de 23 de milioane de euro, care va reveni jucătorilor pentru calificarea în finala Cupei Mondiale din Rusia va avea ca destinaţie o fundaţie ce susţine copiii. În scrisoare, Dalic le-a cerut politicienilor să nu profite de acest succes pentru a-şi face imagine şi a amintit că ţara sa este una dintre cele mai sărace din Uniunea Europeană.

Un ziarist croat, Igor Premuzic, a afirmat că el este autorul scrisorii, pe care a imaginat-o ca pe „un text dintr-un univers paralel”, o „scrisoare imaginară” pe care a alcătuit-o aşa cum ar trebui s-o facă „un adevărat sportiv şi patriot”.

Premuzic a spus că a postat vineri acest text pe pagina sa de Facebook, iar scrisoarea a fost preluată ziua următoare de presă ca şi cum ar fi fost a lui Dalici.


Citește și: EXCLUSIV/Frații suspectați că au comis crimele de la fabrica de ciment au vorbit cu reporterul Libertatea: ”Suntem nevinovați, găsiți adevărații criminali” – VIDEO&FOTO

Close
Închide
  Close