Mergi direct la conținut »
Se mai întoarce un ”cocor”! În ziua în care Reghe a semnat cu Steaua, Mihai Stoica a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Se mai întoarce un ”cocor”! În ziua în care Reghe a semnat cu Steaua, Mihai Stoica a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată

Se mai întoarce un ”cocor”! În ziua în care Reghe a semnat cu Steaua, Mihai Stoica a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată

Fostul manager stelist Mihai Stoica (50 de ani) poate fi eliberat condiționat, după ce a executat un an și nouă luni din pedeapsa de trei ani și 6 luni de închisoare. Din lotul ”Dosarul Transferurilor”, din pușcărie au ieșit George Copos, Jean Pădureanu și Gică Popescu. Cei 8 condamnați au intrat după gratii pe 4 martie 2014.

Decizia a fost luată azi de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care va trimite dosarul la Judecătoria Sectorului 4, anunță agenția Mediafax.

Fostul manager general al Stelei a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată după ce Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Jilava a constatat că întrunește condițiile necesare.

Judecătoria Sectorului 4 așteaptă acum avizul dat de comisia Penitenciarului Jilava. Indiferent ce va decide apoi, decizia nu va fi una definitivă și va putea fi contestată la Tribunalul București, care în final va dispune eliberarea condiționată.

Mihai Stoica va avea interdicție de a lucra în mod oficial la club, însă Gigi Becali a anunțat că îl va lua în postul de consilier și probabil că va putea colabora cu Reghecampf foarte ușor. De altfel, Reghe s-a văzut cu MM, la ultima permisie.

mics

Nu va avea însă drept de semnătură și post oficial în club, ceea ce înseamnă că nu va putea lua loc pe bancă, așa cum o făcea înainte să intre în închisoare. 

Close
Închide
  Close