MENIU CAUTĂ
29 Sep. 2015 11:23

Sebi Tudor, pe făraș la Petrolul? Petre Grigoraș, variantă de lucru

Distribuie

Surse din cadrul clubului Petrolul Ploiești afirmă că zilele antrenorului ploieştean Sebi Tudor la timona ”lupilor galbeni” sunt numărate, informează jurnalulph.ro. Lipsa de rezultate ale echipei, dar şi inexistenţa unei viziuni clare de joc au făcut să fie pusă în discuţie soarta antrenorului.

Meciul cu Viitorul, disputat la Ovidiu şi încheiat cu victoria cu 1-0 a formaţiei condusă de Gică Hagi, a fost picătura care a umplut paharul, petroliştii nereuşind nimic în acest meci. Ce a deranjat nu a fost în primul rând scorul ci modul în care echipa a evoluat. Cu o apărare extrem de fragilă, un mijloc lipsit de imaginaţie şi viteză şi cu un atac în care se irosesc puţinele faze de poartă, Petrolul pare o echipă letargică, deşi în lot sunt jucători care ar putea să dea siguranţa echipei.

Schimbarea antrenorului abia instalat, sosit în locul celui care a început sezonul, Tibor Selymes, e văzută ca o necesitate în măsură să aducă mai multă disciplină la echipă, dar şi o schimbare a tacticii folosite cu acest lot.

Aceleaşi surse au afirmat că schimbarea ar putea surveni la sfârşitul turului de campionat.

Variantele de lucru pentru conducerea Petrolului sunt Petre Grigoraș și Neluțu Sabău.

Comentarii