MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2017 18:18

Selecționerul Iranului, Carlos Queiroz, își critică șefii. Solicită condiții mai bune de pregătire pentru Mondiale

Distribuie

Antrenorul naționalei de fotbal a Iranului, portughezul Carlos Queiroz, a reluat criticile la adresa Federației de resort din această țară, solicitând condiții mai bune de pregătire în perspectiva participării la CM 2018 din Rusia.

”Nu mă interesează amenințările și faptul că aș putea fi concediat. Cei de la Federație nu au decât să mă dea afară dacă nu le convine ce spun. Avem nevoie de condiții mai bune de pregătire pentru a ne putea prezenta cu onoare și mândrie la turneul final din Rusia. Fanii Iranului merită mult mai mult, ca și jucătorii, este nevoie de o îmbunătățire substanțială a condițiilor în care să ne antrenăm”, a spus Queiroz, care se bucură de un mare respect din partea componenților lotului național dar și al suporterilor iranieni.

Iranul a devenit prima echipă din Asia care a obținut biletele pentru CM 2018 și va participa pentru a cincea oară la Mondiale.

În 1978, 1998, 2006 și 2014, Iran nu a reușit să treacă de faza grupelor, în timp ce Queiroz anticipează un rezultat similar în 2018 dacă autoritățile nu vor finanța rapid echipa națională.

În septembrie, Queiroz a cerut Federației să perfecteze mai multe meciuri amicale pentru echipa sa, nu doar două, contra naționalei Togo și a Rusiei, precizând că pentru aceasta este nevoie de alocări suplimentare de fonduri.

Iran face parte din grupa B la CM 2018, alături de Portugalia, Spania și Maroc, informează Agerpres.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO | Interviu la Varșovia cu primul antrenor al lui Lewandowski: 'Fără mine, Bobek poate nu exista!'

Loading...
Comentarii