Mergi direct la conținut »
Serena Williams și Maria Șarapova au făcut senzație la Met Gala 2019 | GALERIE FOTO&VIDEO Galerie foto
13imagini
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Serena Williams și Maria Șarapova au făcut senzație la Met Gala 2019 | GALERIE FOTO&VIDEO

Serena Williams și Maria Șarapova au făcut senzație la Met Gala 2019 | GALERIE FOTO&VIDEO

Rusoaica Maria Șarapova, locul 28 WTA, și americanca Serena Williams, locul 11 WTA, au avut apariții spectaculoase la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului.

În timp ce cele mai importante jucătoare din circuit se află în Spania, unde participă la turneul de la Madrid, Sharapova și Williams au strălucit la Met Gala, eveniment organizat la Metropolitan Museum of Art din New York.

Serena Williams, care a venit însoțită de soțul Alexis Ohanian, a făcut senzație într-o rochie lungă, galbenă cu inserții roz, și cu o pereche de pantofi sport, de la sponsorul ei, Nike.

Maria Șarapova a ales o rochie de la Givenchy, neagră, în partea de sus, și transparentă în partea de jos.

Printre sportivii care au venit la Met Gala 2019 au fost Lewis Hamilton, Tom Brady, Dwyane Wade sau Odell Beckham Jr.

Tema ediției de acest an a fost „Camp: Notes on Fashion” („Notele modei”) care, în traducere liberă, înseamnă „moda care nu se ia prea în serios”. Astfel, vedetele prezente pe covorul roz, au avut ocazia să-și exprime umorul, ironia, latura teatrală fără să se gândească la consecințe. Lady Gaga a fost un adevărat show erotic.


Citește și: O rută europeană trece printr-un cartier de rudari din Giurgiu. Trei instituții se războiesc și între timp oamenii mor în accidente!

Close
Închide
  Close