MENIU CAUTĂ
26 Mar. 2013 17:34

Şoferul lui Mircea Lucescu, pericol pe şosele: a trecut în viteză peste jaloanele de separare ale benzilor de circulaţie | «Il Luce» se grăbea să semneze cu Şahtior

Distribuie

O scuză ar fi! Mircea Lucescu se grăbea pentru că era în drum spre aeroport pentru a ajunge cât mai repede la Doneţk (Ucraina), acolo unde a şi semnat luni prelungirea înţelegerii cu Şahtior.

Accident grav, anul trecut

Înţelegerea e pe doi ani, cu un salariu stagional fix de 3.500.000 de euro, jumătate de milion în plus faţă de vechiul contract. ”Il Luce” e la Şahtior din 2004 şi a câştigat şase titluri, patru Cupe, patru Supercupe şi Cupa UEFA. Totuşi, nea Mircea şi cei din jurul său ar trebui să fie mai atenţi. Zilele trecute, şoferul automobilului în care se afla Lucescu a ”călcat” jaloanele de separare ale benzilor de circulaţie, dar nimeni n-a păţit nimic.
Acum un an, maşina care era condusă de însuşi ”Il Luce” a fost lovită de un tramvai, tehnicianul fiind acuzat că nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să facă un viraj la stânga, fiind astfel buşit din spate.
↑ Mircea Lucescu a fost protagonistul unui accident: maşina sa a fost lovită de un tramvai, iar tehnicianul a fost spitalizat două săptămâni


Va fi următorul selecţioner?

Mircea Lucescu, care împlineşte 68 de ani în iunie, şi-a prelungit contractul cu Şahtior până în vara lui 2015, dar pare dispus să devină selecţioner al României, dacă FRF nu îi va mai prelungi lui Victor Piţurcă înţelegerea scadentă în 2016.

Curtat de PSG, Inter Milano, Anji, Beşiktaş şi Fenerbahce, Lucescu a semnat zilele trecute prelungirea contractului cu Şahtior, până în vara lui 2015. După expirarea angajamentului cu formaţia ucraineană, ”Il Luce” pare dispus să se reîntoarcă la munca de selecţioner, pe care a îndeplinit-o între 1981 şi 1986, când a stat pe banca tricolorilor. Prioritate va avea naţionala României, al cărui contract cu Victor Piţurcă, actualul selecţioner, va expira în 2016 sau mai devreme, dacă ratează calificarea la Campionatul European din acel an, dar, de-a lungul timpului, au mai existat oferte din partea federaţiilor din Turcia, Ucraina şi Rusia.

”Există multe posibilităţi, aşa că nu exclud nici un fel de situaţie care ar putea să îmi prelungească munca de antrenor. Nici nu se pune problema în momentul de faţă să devin selecţionerul României. Antrenor al unei echipe naţionale poţi ajunge după 70 de ani. Încă n-am 70 de ani, aşa că în nici un caz. În acest moment, prioritatea mea numărul unu rămâne Şahtior”, a dezvăluit tehnicianul.

Mircea Lucescu antrenează la Doneţk din 2004 →

 

 

(Gabriel Chirea)


Gică Hagi e un şofer care are probleme ce nu suferă amânare

Şi Gică Hagi (48 de ani), cel mai mare fotbalist român, a fost surprins de fotoreporterii ziarului Libertatea încălcând regulile de circulaţie. Fostul căpitan al echipei naţionale vorbea la telefon în timp ce îşi conducea bolidul pe străzile din Bucureşti. Probabil că ”Regele” punea la punct ultimele detalii ale inaugurării reţelei sale de puburi ”H10” sau avea vreo treabă de rezolvat cu cineva de la Academia sa de fotbal.

(Costin Ion)

Citește mai multe despre Mircea Lucescu pe Libertatea.

Comentarii