Rita Mahrez a fost filmată conducând pe o autostradă din Anglia în timp ce își ținea picioarele pe bordul mașinii, a notat The Sun!

Mai mult, focoasa brunetă a postat imaginile pe contul ei de Instagram. Ea ar putea avea probleme cu autoritățile, după ce s-a dat singură în fapt că nu conduce regulamentar.

Ea se afla la volanul unui bolid Mercedes G-Wagon, în valoare de 130.000 de lire sterline, când, de plictiseală și-a pus picioarele pe bord, în timp ce mașina se afla încă în mers.

Rita (25 de ani), care e cântăreață, a fost aspru criticată pentru modul nebunesc de a se comporta la volan.

„A conduce o mașină astfel e foarte periculos atât pentru ocupanții acelei mașini, cât și pentru alți participanți la trafic. Să postezi aceste imagini pe rețelele sociale înrăutățește și mai rău lucrurile”, a spus un reprezentant al poliției, Rodney Kumar.

„A conduce cu picioarele pe bord poate fi foarte periculos pentru șofer în cazul unei coliziuni, din pricina airbag-urilor făcute să-i protejeze pe cei care stau normal la volan”, a mai spus omul legii.

Incredibila poziție adoptată de Rita Mahrez la volan

Citeşte şi:

Scandal în familia regală britanică. Prinţul Andrew, văzut în apartamentul lui Epstein când două tinere rusoaice îi masau picioarele

Un hoț român din Roma a avut un ghinion: a rămas blocat în lift și a fost arestat

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Rusia

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente