Mergi direct la conținut »
Familia lui Michael Schumacher va acorda primul interviu de la accidentul fostului pilot de Formula 1
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Familia lui Michael Schumacher va acorda primul interviu de la accidentul fostului pilot de Formula 1

Familia lui Michael Schumacher va acorda primul interviu de la accidentul fostului pilot de Formula 1

Soția și tatăl lui Michael Schumacher vor acorda interviuri pentru prima oară de la accidentul de schi al legendei de Formula 1. Cei doi au acceptat să apară într-un documentar oficial despre septuplul campion mondial. 

De Andreea Radu,

Michael Schumacher, fostul mare pilot de Formula 1, este vedeta unui film documentar oficial despre propria viață, intitulat „Schumacher” și care urmează să fie lansat în luna decembrie.

Având în vedere că familia lui Schumacher a făcut, până acum, tot posibilul să țină secretă starea de sănătate a fostului pilot, este o surpriză că soția și tatăl acestuia au acceptat invitația de a apărea în documentar.

Soția lui Schumacher, Corinna, în vârstă de 50 de ani, a vorbit foarte rar în public și nu a dezvăluit niciodată detalii despre cum se simte Michael.

Rolf Schumacher, tatăl lui Michael, în vârstă de 73 de ani, va apărea de asemenea în documentar, dar jurnaliștii britanici notează că nu vor fi difuzate imagini cu fostul pilot după accident.

Documentarul al cărui trailer va apărea în această săptămână la festivalul de la Cannes a fost produs de Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons. Cei doi producători susțin că filmul a fost făcut cu ocazia zilei de naștere a legendarului pilot care a împlinit în luna ianuarie 50 de ani.

„Filmul va explora multiplele fațete ale acestui om: pilotul nemilos, adolescentul ambițios care a avut un vis, mecanicul priceput, jucătorul de echipă, prietenul devotat și tatăl”, a declarat o persoană implicată în promovarea documentarului, citată de site-ul motorsport.com.

Campion mondial de șapte ori la Formula 1, fostul pilot a suferit o lovitură puternică la cap în timp ce se afla alături de familia lui în vacanță, la schi, în Alpii Francezi, acum cinci ani, pe 29 decembrie.

Foto: EPA


VIDEO / Cum ajungi din cetățean, activist. Bucureștenii au presat autoritățile să facă podul din Herăstrău de sub calea ferată. Acum, caută o soluție pentru podul Constanța


 
 
Close
Închide
  Close