Mergi direct la conținut »
Sportivii de la CSA Steaua au fost premiați de ministrul Apărării Naționale pentru performanțele de la Rio
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Sportivii de la CSA Steaua au fost premiați de ministrul Apărării Naționale pentru performanțele de la Rio

Sportivii de la CSA Steaua au fost premiați de ministrul Apărării Naționale pentru performanțele de la Rio

Sportivii de la CSA Steaua, Marian Drăgulescu, Albert Saritov, Laura Oprea, Iuliana Popa, Roxana Cogianu, Simona Pop și Simona Gherman, alături de antrenorii lor, au fost premiați, joi, de ministrul Apărării Naționale pentru performanțele de la Rio.

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, le-a transmis joi sportivilor CSA Steaua care au obținut rezultate deosebite la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro că este îmbucurător faptul că juniorii au în continuare sursa de inspirație și de motivație pentru a duce mai departe tradiția olimpismului în țara noastră.

„Convingerea mea este că sunteți cu toții cu fruntea sus după Rio. (…) Cred eu că este clar, este îmbucurător că juniorii noștri de astăzi au în dumneavoastră acea sursă de inspirație, de motivație, de încredere pentru a duce mai departe tradiția olimpismului român, așa cum și voi, performerii de azi ai României, ați avut la ce să vă raportați”, a spus Motoc, potrivit Agerpres.

El a vorbit și despre comentariile care au fost făcute despre rezultatele obținute la Olimpiada de la Rio de România.

Motoc: ”Ați dat ce ați avut mai bun”

„Nu au fost puține comentariile și opiniile în țară despre rezultatele obținute de lotul român la Olimpiadă. Și pe plan global există dezbateri cu privire la situația olimpismului în ziua de astăzi.

Au fost și sunt importante pentru mine două lucruri în legătură cu această receptare a performanței olimpicilor români: în primul rând, cred că la victorii și la neîmpliniri deopotrivă, în fața aprecierilor echilibrate, dar și a celor injuste, de care nu ați fost scutiți, am observat că ați reușit să fiți egali cu voi înșivă, cu demnitate pe toată linia, cu acea seninătate pe care numai conștiința că ați dat tot ce ați avut mai bun din voi o aduce, că ați slujit onoarea României și v-ați luptat pentru a atinge ștacheta înaltă ridicată de voi, sportivii de top ai țării”, a declarat ministrul Motoc.

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță
Recomandări

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță

În opinia sa, este important de subliniat că trei din cele cinci medalii olimpice aduse în țară au fost obținute de sportivii legitimați la Clubul Sportiv Steaua al Armatei, inclusiv medalia de aur.

Sportivii și antrenorii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București”, care au obținut rezultate deosebite la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, au primit distincții de la ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul MApN.

La ceremonie au mai participat ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, comandantul Clubului Sportiv al Armatei, George Boroi, președintele Federației Române de Scrimă, Mihai Covaliu.

Close
Închide
  Close