Mergi direct la conținut »
Șumudică a fost păcălit de turci și s-a pus rău cu fanii lui Kayserispor: ”A fost o capcană!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Șumudică a fost păcălit de turci și s-a pus rău cu fanii lui Kayserispor: ”A fost o capcană!”

Șumudică a fost păcălit de turci și s-a pus rău cu fanii lui Kayserispor: ”A fost o capcană!”

Șumudică a fost păcălit de turci și s-a pus rău cu fanii lui Kayserispor: ”A fost o capcană”.

Marius Șumudică face ce face și reușește să iasă în evidență. Ultimul gest cu care acesta i-a șocat pe fanii lui Kayserispor.

Echipa antrenată de fostul tehnician al Astrei a pierdut al șaselea meci consecutiv, 0-2 cu Beșiktaș, pe 7 mai. Un fotoreporter turc l-a păcălit pe antrenorul român, cerându-i să pozeze cu mâinile ridicate și cu degetele încleștate, imitând ghearele unui vultur care atacă prada.

Șumudică a fost păcălit de turci și s-a pus rău cu fanii lui Kayserispor: „Nu e treaba mea să știut ce mascote au”

Marius Șumudică n-a știut că acest semn este făcut de fanii și de jucătorii de la Beșiktaș, club care are ca simbol vulturul. 

„A fost o capcană. Un reporter mi-a arătat această mişcare, nu ştiam ce înseamnă. Nu e treaba mea să ştiu ce mascote au echipele din Turcia. Îmi prezint scuzele faţă de suporterii lui Kayserispor”, a declarat Şumudică, conform Sporx.

În ultimele etape, Kayserispor a mers din eșec în eșec.


Citește și: VIDEO/”Ciorba sărăciei” ajunge, zilnic, la 2.000 de persoane din Capitală cu venituri mici. Aproape 30.000 de bucureșteni au nevoie de ajutor

Close
Închide
  Close