Mergi direct la conținut »
Supercupa României la handbal masculin şi feminin se vede la TVR
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Supercupa României la handbal masculin şi feminin se vede la TVR

Supercupa României la handbal masculin şi feminin se vede la TVR

Pe 25 august, la TVR 1 şi TVR HD se vor vedea, în direct, cele două meciuri de handbal masculin şi feminin în urma cărora se decid câştigătoarele Supercupei României. Partidele de handbal Supercupa României deschid sezonul handbalistic 2019-2020.

Câştigătoarele campionatului şi câştigătoarele Cupei României la handbal masculin şi feminin se întâlnesc în weekend la Braşov pentru a-şi adjudeca Supercupa României.

Duminică, 25 august, de la ora 14.30, băieţii de la CS Dinamo Bucureşti joacă împotriva celor de la SCM Politehnica Timişoara, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

Şi tot duminică, 25 august, de la ora 17.30, Supercupa României la handbal feminin se va juca între echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, tot în direct la TVR 1 şi TVR HD.

CS Dinamo Bucureşti este campioana ultimelor 4 ediţii din Liga Zimbrilor. Dinamo va juca duminică, la Braşov, cu Poli Timişoara, bănăţenii fiind cei care au câştigat Cupa României în primăvară, după o finală cu Steaua.

La fete, SCM Râmnicu Vâlcea este campioana en-titre şi echipa care a întrerupt hegemonia CSM-ului în campionat. La rândul ei, CSM Bucureşti şi-a luat revanşa în Cupa României şi a învins Râmnicu Vâlcea în finală. Anul acesta, la fete, Supercupa este practic reeditarea celei de anul trecut, când s-au întâlnit tot Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Anul trecut, vâlcencele au câştigat.

Rămâne să aflăm câştigătoarele celor două partide Supercupa României duminică, de la 14.30 şi de la 17.30, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

Comentatori: Dragoş Cojocaru şi Florin Mihoc

Close
Închide
  Close